Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön a Samsung Galaxy Ace 2 és Mini 2

Kütyük

Jön a Samsung Galaxy Ace 2 és Mini 2

Először Európában debütál a két telefon, méghozzá egyikük az Egyesült Királyságban, másikuk Franciaországban.

Még el se kezdődött az MWC, máris ontják az információkat az okos telefonokat gyártó cégek. Így tett tegnap az LG is a Vu esetében, és most a Samsung jelentette be, hogy a két új, második generációs telefonjuk elsőként két európai országban jelenik meg a globális piacra dobás előtt. A Galaxy Mini 2-t már márciusban piacra dobják Franciaországban, majd áprilisban követi őt az Egyesült Királyságban a Galaxy Ace 2.

Amit a két telefonról tudni érdemes

Bár a Galaxy Ace 2 processzora két magos, az csak 800 MHz-es, ehhez társul 768 MB RAM. Kijelzője 3.8 colos PLS TFT, melynek felbontása 480×800 (WVGA, Wide VGA). A készülékben 4 GB beépített tárhely van, de ezt microSD kártyával ki lehet bővíteni. Operációs rendszere Android 2.3.x, azaz a Gingerbread valamelyik verziója. Elsődleges kamerája vakus és 5 megapixeles (720p-s videórögzítés), másodlagos (előlapi) kamerája pedig VGA felbontású (640×480). A készülékben nincs LTE-támogatás, 3G-s, amximum 14.4 Mbs-os letöltési sebességgel (HSDPA). Természetesen van benne GPS és N-es Wi-Fi, opcionálisan NFC chip, USB 2.0 és Bluetooth 3.0. Eleme Lítium- Ion, 1500 mAh-ás. Ez a készülék elsőként az angol piacon fog debütálni áprilisban.

A Galaxy Mini 2 processzora szintén 800 MHz-es órajelen ketyeg, de csak egymagos, ehhez jön még fél GB RAM. 3G-s modeme is csak a maximum 7.2 Mbs-os letöltési sebességet támogatja (HSDPA). Kijelzője valamivel kisebb, mint az Ace 2-é, ugyanis ennek mérete 3.27 col, panelje TFT, felbontása 320×480. Szintén Android 2.3.x fut rajta, viszont csak elsődleges kamerája van a hátlapon, mely fix fókuszú és csupán 3 megapixeles, ezért videórögzítéskor a maximális felbontástámogatás 640×480 (VGA). A készülékben szintén 4 GB beépített tárhely található, microSD bővítési lehetőséggel. Van benne N-es Wi-Fi DLNA-támogatással, opcionális NFC, GPS, USB 2.0 és Bluetooth 3.0. Akkumulátora gyengébb az Ace 2-nél, 1300 mAh-ás. Ez pedig már márciustól elérhető lesz Franciországban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés