Connect with us

Hirdetés

technokrata

Windows-os HTC telefonok

Kütyük

Windows-os HTC telefonok

Érintőkijelző és teljes, QWERTY billentyűzet egyben.

A tajvani vállalat a Samsunggal egy időben jelentette be Windows Phone 7 operációs rendszerre alapuló mobiltelefonjait. Összesen öt új okostelefonról van szó, melyek közül négy – a Mozart, a Trophy, a Surround és a HD7 – még október 21-én megjelenik. A nagyágyú, a Pro modell viszont csak jövő év elején kerül forgalomba. A kis várakozásért cserébe teljes QWERTY billentyűzetet kapunk, és 3,6 colos, érintőképernyős kijelzőt.

HTC 7 Pro

HTC 7 Pro

Habár minden modell közös alapokon nyugszik, azért akad eltérés köztük bőven. Előbb lássuk, miben egyeznek a típusok! 1 GHz-es processzor, 512 MB-nyi ROM és 576 MB RAM, illetve 8 GB-nyi belső tárhely (a Pro változatban 16 GB kapacitás áll majd rendelkezésre). Természetesen támogatják a Bluetooth 2.1-et, a 802.11b/g/n Wi-Fi csatlakozásokat. Egyaránt rendelkeznek 3,5 mm-s Jack csatlakozóval a fülhallgató számára, és micro USB-vel is. Mindegyik képes 720p videó rögzítésére, és többségük 5 megapixeles fényképezővel is el van látva.

Kivételt ezalól a Mozart típus képvisel, melybe 8 MPX-es kamerát pakoltak a távolkeleti mérnökök, amit xenon vaku segít a gyenge fényviszonyok közti fényképezéskor. A gyártó szerénytelenül moziélményt ígér a HD7 mobilon való filmnézéskor, és nem meglepő módon a Surround modell a hangzás tekintetében jeleskedik. Érdekesség, hogy – legalábbis kezdetben – a briteknél a HD7 az O2, a Mozart az Orange, míg a Trophy a Vodafone szolgáltatók exkluzív kínálatát erősíti.

htc-wp7-family

Pár szót még a kijelzőkről. A HD7 lesz mind közül a legnagyobb: 4,3 colos képátlót kapott, kérdés, mennyire lesz ezt kényelmes kézbe fogni. A Trophy és a Surround egyaránt 3,8, a Mozart 3,7 colos méretű LCD-vel kelleti magát. A fentiekből látszik, hogy a Pro rendelkezik a legkisebb folyadékkristályos kijelzővel, cserébe viszont „ő” kapta a legnagyobb, 1500 mAh-s akkumulátort. A Trophy és a Mozart 1300, míg a HD7 és a Surround 1230 mAh-s telepekkel kerül forgalomba.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés