Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyre kelendőbbek az okostelefonok

Kütyük

Egyre kelendőbbek az okostelefonok

A bevezetés óta eltelt alig több mint két hónap alatt már több mint ezerkétszáz darab kelt el a Vodafone 845-ösből, a magyar piac legolcsóbb, a Google mobil operációs rendszerével, az Androiddal felszerelt telefonjából.

Az érintőképernyős készülék a beépített wifi, illetve 3G/HSDPA kapcsolódási lehetőségnek köszönhetően gyors internetezést biztosít. Ezenkívül gps-t is tartalmaz, így egy megfelelő programmal párosítva akár még navigációra is alkalmas lehet, ráadásul az internetről ingyenesen letölthető alkalmazások segítségével a felhasználók elképzelésének megfelelően testre szabható és egyedi funkciókkal is felvértezhető.

A Vodafone stratégiája, amelyben egyre nagyobb hangsúlyt helyez az okos telefonokra, egybevág a Gartner nemzetközi elemző cég legfrissebb felmérésével. E szerint az elmúlt egy évben másfélszer annyi okos telefon fogyott a világban, mint az azt megelőző esztendőben. Az operációs rendszerek közül a legdinamikusabb növekedést a Google operációs rendszere, az Android tudta felmutatni, amely közel megtízszerezte részesedését – jelentette ki Beck György, a Vodafone elnök-vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés