Connect with us

technokrata

GPS a laptopban

Kütyük

GPS a laptopban

Az új Fujitsu Lifebook táblagépek az állandóan úton lévő felhasználóknak készültek: navigációs képességeik mellett számos vezetékmentes hálózati csatlakozást támogatnak.

Az új, 12,1 hüvelykes Fujitsu Lifebook T730 és TH700 modellek 1,8 kilogrammot nyomnak a mérleg serpenyőjében. Az Intel 2010-es Core processzorcsalád tagjai dolgoznak benne, mely mellé – opcionálisan, a tömeget csökkentendő, az adatátviteli sebességet növelendő – SSD lemezmeghajtó is rendelhető. Kijelzője egyetlen kézmozdulattal táblagép pozícióba fordítható (twist-to-touch). A mindkét irányba elfordítható kijelző támogatja a Windows 7 többpontos érintésvezérlő technológiáját.

Fujitsu LIFEBOOK T730

Fujitsu Lifebook T730

A táblagép modulhelyébe DVD meghajtó, második akku, Blu-ray Disc combo meghajtó vagy második merevlemez-meghajtó helyezhető. A gép két akkumulátorral egész napos munkavégzést biztosíthat felhasználója részére. Ebben fontos szerepet játszanak a meghosszabbított üzemidejű akkumulátor és az energiatakarékos jellemzők, pl. a kijelző fényerejét automatikusan a környezet fényviszonyaihoz igazító, integrált környezetifény-érzékelő (Ambient Light Sensor).

A Lifebook T730 és TH700 modellek gazdája út közben is folyamatosan elérheti a hálózatot a 7,2 Mbit/s maximális letöltési sebességű, opcionális beágyazott mobil szélessávú (3G/UMTS) modullal, vagy az N-szabványú WLAN és Bluetooth technológiával. A beépített GPS modul segítségével az egység bármikor képes behatárolni a noteszgép pontos földrajzi helyzetét.

Fujitsu LIFEBOOK TH700

Fujitsu Lifebook TH700

Mindkét új Fujitsu Lifebook táblagép támogatja a biometrikus bejelentkezést, a Lifebook T730 pedig az adatokat is titkosítja az opcionális TPM (Trusted Platform Module) modullal. Mindkét rendszerhez előfizethető a Fujitsu Advanced Theft Protection megoldása, amellyel távolról lezárható az elveszett vagy ellopott noteszgép, adatai törölhetők, és az aktuális pozíció behatárolásával a gép visszaszerzése is gyorsítható.

A Lifebook T730 és TH700 modellek már jelenleg is megvásárolhatók közvetlenül a Fujitsutól vagy viszonteladóitól. Áruk konfigurációtól függően változik, az alap konfiguráció bruttó 499 900 Ft-tól elérhető.

Fujitsu LIFEBOOK TH700Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu