Connect with us

Hirdetés

technokrata

Több mint 24 ezer km frissített magyar útszakasz

Kütyük

Több mint 24 ezer km frissített magyar útszakasz

Navigációs térképen az M31-es és 350 magyarországi település teljes útgeometriai frissítése, a TomTom jóvoltából.

A TomTom elérhetővé tette új, harmadik negyedéves frissített térképeit, melyek tartalmazzák a főbb úthálózat legfontosabb frissítéseit, többek között az M31-es, az M0-ás autópályát Gödöllővel összekötő útszakaszt is. Az új térképek szintén tartalmazzák többek között az Alsónyéket, Baját, Hosszúhetényt, Jászberényt, Kozármislenyt, Márkót, Őcsényt, Sárvárt és Vát települését elkerülő és azokhoz csatlakozó, új útszakaszokat is. Az új térképfrissítés több mint 350 magyarországi település teljes útgeometriai frissítését is tartalmazza.

Az elérhető POI (érdekes pontok) adatbázis is tovább bővült, ami immár az újonnan átadott benzinkutakat, tömegközlekedési csomópontokat, valamint számos a TomTom közösségi alapú Map Share technológiájából érkező, a felhasználók által frissített és véghezvitt több ezer javítást is tartalmaz. Az új Magyarország térkép a több európai és regionális ország térképét is tartalmazó térképcsomagok részeként válik elérhetővé a hazai felhasználók számára.

Map Zones
A TomTom térképzónák bizonyos TomTom térképek (pl. TomTom teljes-Európa térképcsomag), különböző zónákra osztott részeit tartalmazzák, a teljes térkép részletességével és annak megegyező tulajdonságaival. A felhasználóknak így lehetősége nyílik a számukra és utazási szokásaiknak legmegfelelőbb térképzóna kiválasztására. A térképzónák a TomTom HOME rendszerén keresztül telepíthetők a navigációs készülékekre minden olyan esetben, amikor az új térképfrissítés mérete átlépi a telepítéshez szükséges tárhely méretet a TomTom készülék belső memóriáján.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés