Connect with us

Hirdetés

technokrata

Terjednek a HD-s csatornák Magyarországon

Kütyük

Terjednek a HD-s csatornák Magyarországon

M1 HD és Duna HD; History HD, National Geographic HD, Rush HD és ESPN America HD.

upc_media_centre.jpgA magyar, szlovák és cseh UPC Direct előfizetőknek több mint a fele már az új műholdról kapja a televíziós szolgáltatását. A május elején megkezdett átállási program eredményeként ezek az előfizetők, akiknek az antennáját már átforgatták az új pozícióba, az eddigieknél gazdagabb és változatosabb csatornakínálatot érhetnek el, változatlan áron. Ezekben az országokban a nagyobb csatornaválaszték mellett az előfizetők a UPC Direct HD DVR vevőkészülékkel egy sor nagyfelbontású HD tévécsatornát is láthatnak majd.

A nagyszabású antennaátállítási program része a UPC DTH megújulásának. Az antennák átforgatásának oka az új műholdak használata, ami több új szolgáltatás bevezetését is lehetővé teszi a vállalat számára. A UPC Direct új hazai tartalmakkal valamint a NatGeo Wild, a History Channel, a Fishing és Hunting, illetve a Nickelodeon csatornák szinkronizált változataival erősítette Direct Medium elnevezésű alapkínálatát. A Direct+ nevű bővített csomag pedig az AXN Crime és az AXN Sci-Fi nemzeti nyelvű változataival egészül ki. Mindhárom országban elérhetővé váltak a Fimbox Extra és a Filmbox Family nevű prémium mozicsatornák is.

Mindezen túlmenően a UPC Direct immár szélesebb körben keresett hazai és nemzetközi HD tartalmakat is bevezetett a kínálatba. A hazai nagyfelbontású műsorkínálatban szerepel az m1 HD, a Duna HD, míg a külföldiek közül elérhető a History HD, a National Geographic HD, a Rush HD és az ESPN America HD. Az HBO előfizetőinek pedig az HBO HD változata is a rendelkezésére áll.

Az antennaátállítási program várhatóan két hónap múlva zárul le. Ekkor a tervek szerint további csatornákkal bővül majd a kínálat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés