Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hő- és mozgásérzékelős telefon

Kütyük

Hő- és mozgásérzékelős telefon

Euroset 5040 a Gigasettől.

A beépített érzékelő, amely a telefonkészülék körülötti hőmérsékletváltozásokra és mozgásokra reagál, ebben a formájában világelsőként mutatkozik be. Abban az esetben, ha az érzékelő aktív állapotban van és valaki a készülék fél méteres körzetében mozog, automatikusan bekapcsol a kijelző és a billentyűzet világítása. Ha az „automatikus hívásfogadási funkció“ aktív állapotban van, akár a kézibeszélő megemelése nélkül is fogadható a hívás, mivel a készülék felé közeledő hívást fogadó fél mozdulatának érzékelésére a beépített mozgásérzékelő működésbe hozza a kihangosítót és önműködően fogadja a beérkező hívást. A készülék ezen, egy gombnyomással ki- és bekapcsolható tulajdonsága kimondottan nagy segítséget jelenthet azok számára, akiknek korlátozott a mozgási képességük.

euroset_5040_SYS_P_LED.jpg

Az Euroset 5040 hat darab nyomógombbal rendelkezik, melyekre egy-egy telefonszám elmentésére van lehetőség. Ha a hívó fél telefonszáma szerepel a hat gomb egyikén, akkor az azon a számon beérkező hívás esetén felvillan a nyomógomb, melyre elmentették a számot. Nemfogadott hívás esetén a megfelelő nyomógomb villogva jelzi, hogy egy az elmentett hat kapcsolat közül megpróbált a készülék tulajdonosával kapcsolatot teremteni. A többi hívó fél esetében egy kék színű nyomógomb villan fel és a hívást kezdeményező telefonszámának kijelzésével azonosíthatóvá válik (kizárólag a CLIP, azaz hívófél azonosító funkcióval rendelkező készülék esetében). A hívásinfó menüpontban akár 50 nemfogadott hívás tárolható. A készülék rendelkezik egy, a kisgyermekes családok számára kimondottan praktikus, hívás lezáró funkcióval is. Ha a telefonzár aktivált állapotban van, bármelyik gomb megnyomása után vészhívás kezdeményezhető, továbbá a beérkező hívások minden gond nélkül fogadhatók.

Akár 60 fokos szöget bezáróan felhajtható a kijelző, amely készenléti üzemmódban a pontos időt mutatja. Mind a kézibeszélő hangszórója, mind a kihangosító funkció, mi több a csengőhangok hangereje is egyénre szabottan beállíthatóak. Hála a hallókészülékkel való összehangolhatóságának az Euroset 5040 megkönnyíti a telefonálást azok viselői számára. Fizikai okon alapuló vételi zavarok kialakulásának lehetősége kizárt, így a hívó felek tisztán hallják egymást.

Az antracit színű készülék 15 ezer forintos áron vásárolható meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés