Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kütyük

Firefox 3.6

A Mozilla megjelentette a Tűzróka következő változatának első alfáját. Nagyobb sebesség és új funkciók – részletek cikkünkben.

„Ellentétben a Firefox 3 és Firefox 3.5 között eltelt egy évvel, a 3.6-os kiadás reményeink szerint néhány hónapon belül követheti elődjét.” – közölte Chris Blizzard, a Mozilla egyik igazgatója egy pénteki blogbejegyzésben. A Namoroka kódnevű verzió állítólag még jobb teljesítménnyel bír majd, elődjéhez képest, de drasztikus változásra azért nem szabad számítani. Gyorsabbá válik a JavaScript futtatása, ígérik a fejlesztők.

Ezt egyébként a TraceMonkey motor továbbfejlesztésének köszönhetjük majd; a gyorsabb oldalrenderelő sebesség mellett. Változik a weboldalak megjelenítéséért felelős CSS is, néhány új funkcióval bővül (erről bővebben itt). A Geolocation címtámogatása is frissülni fog.

Az első alfaváltozat mindazonáltal csak a kísérletező kedvűeknek és a fejlesztőknek ajánlott. Ez a kiadás ugyanis még akár komoly hibákat is tartalmazhat, így teljesen természetes lehet, hogy összeomlik. A végleges verzió megjelenésére egyelőre nincsen pontos dátum, de amint azt a cikk elején írtuk, a Mozilla néhány hónapos türelmet kért csupán a rajongóktól.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés