Connect with us

Hirdetés

technokrata

8 megapixeles Motorola – mindent, vagy semmit

Kütyük

8 megapixeles Motorola – mindent, vagy semmit

Az amerikai gyártó a tegnap bejelentett ZN5-tel még nem lőtte el az összes puskaporát.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Motorola a tegnapi napon mutatta be első 5 megapixeles mobiltelefonját, a Motozine ZN5-öt. Nagy felbontású, xenon vakus kamera ide, vagy oda, a ZN5 még mindig nem egy igazi ˝all-in-one high-end˝ készülék, hiszen hiányzik belőle többek közt az UMTS, a HSDPA és a GPS is.

Jól értesült források szerint a Motorolánál egy ideje már javában zajlik egy a ZN5-nél jelentősen nagyobb tudású új készülék fejlesztése. Ez az egyelőre ismeretlen típusjelzésű újdonság a vállalaton belül ˝Dark Project˝ néven fut, ami azt jelenti, hogy igen nagy titoktartás övezi, egészen a hivatalos bejelentéséig, no persze egy-két részlet még így is kiszivárgott a cégtől.

A telefonba szerelt xenon vakus kamera immár 8 megapixeles felbontással bír, ezenkívül pedig egy nagyteljesítményű Nvidia processzor is fellelhető benne. Említést érdemel továbbá az integrált GPS-vevő, a minden valószínűség szerint érintésérzékeny kijelző, illetve a 4.0-ás, vagy ennél újabb UIQ felhasználói felület. Amennyiben minden jól megy, akkor az első 8 megapixeles Motorola valamikor idén októberben fog debütálni. Pletykák szerint a Motorola most gyakorlatilag mindent feltesz egy lapra, és ha ez a vadonatúj 8 megapixeles mobil sem váltja be a hozzá fűzött reményeket, akkor bizony le fogja húzni a redőnyt…



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés