Connect with us

Hirdetés

technokrata

iGO 8 – akár ingyenesen is frissíthető a régi iGO

Kütyük

iGO 8 – akár ingyenesen is frissíthető a régi iGO

Elindult az új Nav N Go webshop.

A Nav N Go Internetről elérhető új webshop rendszere lehetővé teszi, hogy az iGO My way felhasználók akár ingyen frissítsék szoftverüket a 3D-s Nav N Go iGO 8-ra.

A Nav N Go a korábbi iGO My way felhasználók számára lehetővé teszi, hogy akár ingyen frissítsék meglévő szoftverüket az új Nav N Go iGO 8-ra. A verziófrissítés csak Interneten keresztül, a my.navngo.com címen érhető el. A 3D-vel és számos új funkcióval felruházott új program azok számára érhető el ingyenesen, akik 2008-ban vásárolták teljes Európa térképpel forgalomba hozott iGO My way 2006 szoftverüket. Akik ennél korábban vették, azok mintegy bruttó 23.000 forintos áron frissíthetik az új verzióra programjukat. (A felhasználó a mindenkori napi EUR/HUF árfolyam szerinti 89 eurónak megfelelő forint árat fizeti.)

A Magyarország, illetve a Kelet-Európa térképes iGO My way 2006 felhasználók nem tudnak frissíteni a Nav N Go iGO 8-ra, mert memóriakártyájuk kapacitása nem elegendő az új 3D-s térképek tárolására. Számukra hamarosan ugyanitt kínál a cég térképfrissítéseket a 2006-os verzióhoz. Ugyanezt a térkép update-et végezhetik el azok is, akiknek PDA-ja technikai okból nem alkalmas a 3D-s program futtatására, vagy nem szeretnének áttérni az új szoftververzióra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés