Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsó és elegáns csúszkamobil – Samsung M620

Kütyük

Olcsó és elegáns csúszkamobil – Samsung M620

A dél-koreai gyártó ezúttal a low-end kategória felé nyit.

A Samsung SGH-M620 típusjelzésű készülék elsősorban azon vásárlóknak készült, akik egy elegáns megjelenésű mobilt szeretnének maguknak, a fejlett technológiákat nélkülözni tudják, és nem utolsó sorban spórolni szeretnének. A készülékről első pillantásra nem is sejteni, hogy egy low-end kategóriás modell – a 87 gramm tömegű divatos telefon csukott helyzetben 98 milliméter hosszú, 46,9 milliméter széles, illetve 16,9 milliméter vastag.

Ha bekapcsoljuk a mobilt, máris kiderül a turpisság: a TFT technológiájú, 1,9 colos képátlójú kijelző mindössze 128×160 pixeles felbontású, illetve 65 ezer színárnyalatú. A hátfalba szerelt, négyszeres digitális zoomos kamera sem éppen egy felsőkategóriás darab, lévén, hogy segítségével mindössze 0,3 megapixeles (VGA) felbontású fényképek készíthetők.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung SGH-M620 a vezeték nélküli technológiák közül a GPRS Class 10-et, illetve a Bluetooth 2.0-át (A2DP) támogatja, 18 MB-os belső memóriája pedig microSD kártyákkal maximum 2 GB-ig bővíthető. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még a sztereó FM rádió, az MP3/AAC/WMA zenelejátszó, illetve a 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor (5 órás beszélgetési idő, 250 órás készenlét).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés