Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szilveszteri Nokia buli – gigantikus party

Kütyük

Szilveszteri Nokia buli – gigantikus party

Világraszóló szilveszteri bulit rendez a legnagyobb mobil gyártó.

˝Öt város, egy party˝ – szól a finn gyártó új jelszava, mely arra kíván utalni, hogy a Nokia szilveszteri buliját a világ öt nagyvárosában rendezik majd meg. A világraszóló rendezvény középpontjában értelemszerűen a zene, no és persze a jó kedv áll majd. Mondanom sem kell, hogy a Nokia a szükséges világsztár mennyiségről is gondoskodik, így például többek közt a The Black Eyed Peas, az Atomic Kitten, Nelly Furtado és a Scissor Sisters is jelen lesz a party-kon.

A Nokia szuperbuli öt helyszíne a következő: Hongkong, Mumbai, Berlin, Rio de Janeiro és New York. Azoknak sem kell elkeseredniük, akik esetleg nem tudnak élőben ott lenni ezeken a helyszíneken, ugyanis egyrészt az Internet (MSN), másrészt pedig a különböző televíziós csatornák segítségével is bárki figyelemmel kísérheti majd a rendezvény történéseit.

A Nokia reményei szerint a 2006-os Nokia szilveszteri bulin összesen mintegy 1,3 millió ember vesz majd részt, valamint további 150 millióan várhatóan otthonukban nézik és hallgatják majd a partyt. A Nokia szilveszter keletről nyugatra viszi el nézőit: a hongkongi Harbour City Ocean Terminalban kezdődik, ezt követi a mumbai Andheri stadion, a berlini Brandenburgi kapu, a Rio de Janeiró-i Ipanema Beach, majd az éjszaka New Yorkban fejeződik be. Mindegyik helyszínen helyi művészek és nemzetközi hírű zenészek sora lép fel.

˝A ˝Connecting People˝ alapgondolat köré épülő szilveszteri party lehetőséget biztosít arra, hogy emberek millióit kapcsoljuk össze a zene és a mobilitás révén˝ – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Jo Harlow, a Nokia marketing részlegének az alelnöke, aki elmondta, hogy a rendezvény szervezésével és lebonyolításával a Live Aid és Live8 producerét, Harvey Goldsmith-t bízták meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés