Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung P930: mindent bele!

Kütyük

Samsung P930: mindent bele!

A Samsung mobiltelefon fejlesztői ismét alaposan kitettek magukért.

A Samsung P930 típusjelzésű készülékkel először a múlt héten találkozhattunk, igaz akkor még csak egy az amerikai FCC testülettől kiszivárgott tervrajz volt csak elérhető a telefonnal kapcsolatban, most viszont már rendelkezésünkre állnak az első fényképek is.

A dél-koreai gyártó újdonsága egy igen csak érdekes jószág, már ami a kialakítását illeti. A telefonon alaphelyzetben csak a fontosabb kezelőszervek látszanak, a hagyományos billentyűzetet a fedlap feltolásával tudjuk elővarázsolni. Ebben eddig még nincs semmi különös, azonban gyorsan hozzá kell tennem, hogy a felfelé elcsúsztatható rész egyben el is forgatható, még pedig azért, mert így, vagyis a ˝szélesvásznú˝ kijelzőn kényelmesebben lehet TV adásokat nézni. A készülék egyébként a DVB-H szabványt támogatja.

A TFT kijelző QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású és 18 bites színmélysége révén 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A hátfalban található digitális fényképezőgép 2 megapixeles felbontású, a belső memória pedig 20 MB-os kapacitással bír.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung P930 a GPRS mellett az EDGE, a 3G (UMTS) és még a 3,5G (HSDPA) adatátvitelt is ismeri, de természetesen a Bluetooth sem hiányzik belőle.

Az alaphelyzetben 107×49,2×19,7 milliméter méretű, 119 gramm tömegű telefon 950 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátora maximum 120 perces beszélgetési időt, illetve 200 órás készenléti időt biztosít. A Samsung P930 Európában elsőként Olaszországban lesz kapható, a várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés