Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ütős kis újdonság a Sony Ericssontól

Kütyük

Ütős kis újdonság a Sony Ericssontól

A Sony Ericsson legfrissebb mobiltelefonja igen csak egyedi kialakítást kapott.

Az SO903i típusjelzésű készülékről első pillanatban akár azt is hihetnénk, hogy hagyományos, vagyis candybar formájú, ez azonban koránt sincs így. A szétnyitható kialakítású telefon azért becsapós egy kicsit, mert külső kijelzője alatt nem kevesebb mint kilenc gombot találhatunk, melyek egyébként elsősorban a zenei funkciók elérésének megkönnyítésére hivatottak.

A TFT-alapú külső kijelző 1,5 colos képátlón 128×128 képpontot és mintegy 262 ezer színárnyalatot képes felvonultatni. A belső display ugyancsak TFT technológiájú, képátlója pedig 3 colos. Ez a 240×432 pixeles kijelző egyébként 18 bites színmélységű (262 ezer szín).

A125 gramm tömegű készülék alaphelyzetben 106 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 20 milliméter vastag. Érdekesség, hogy ebbe az MP3/AAC zenelejátszós telefonba nem csak Memory Stick Pro Duo (maximum 4GB), hanem miniSD (maximum 2 GB) memóriakártyák is belegyömöszölhetők. Nem mellékes, hogy az integrált memória 1 GB kapacitású.

A CMOS szenzoros fő kamera 3,2 megapixeles felbontású (16x-os digitális zoom, autofókusz), a második kiegészítő fényképezőgép pedig 110 ezer pixelt tudhat magáénak. Némi üröm az örömben, hogy a Sony Ericsson ezen, számos divatos színváltozatban kapható és még GPS-t is tartalmazó újdonsága nem az európai, hanem a japán piacra készült.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés