Connect with us

Hirdetés

technokrata

Káprázatos kijelző az új kagylómobilban!

Kütyük

Káprázatos kijelző az új kagylómobilban!

Lassan már ott fogunk tartani, hogy a QVGA kijelzős mobiltelefonokra, mint pixeles, darabos megjelenítésű készülékekre tekintünk majd.

Mint ismeretes, a Sharp nem is olyan rég dobta piacra első olyan mobiltelefonjait, melyekben már VGA, vagyis 640×480 pixeles kijelző teljesít szolgálatot. Nos az NEC-nek most még erre is sikerült rátennie egy lapáttal.

A Japánban most debütált, szétnyitható kialakítású NEC N903i belső fő kijelzője nem kevesebb mint 690×480 képpontos felbontással büszkélkedhet! A 2,5 colos képátlóval rendelkező TFT panel egyébként 262.144 színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A kiegészítő külső kijelző 1 colos képátlójú, 120×90 pixeles felbontású és 65 ezer színű.

Az alaphelyzetben 105 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 24 milliméter vastag készülék egész pontosan 112 grammot nyom a mérlegen. A microSD (maxium 2 GB) memóriakártyás bővíthetőség mellett szólnunk kell még a 3,2 megapixeles digitális fényképezőgép modulról, a VGA felbontású kiegészítő kameráról, illetve az integrált GPS-vevőről.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés