Connect with us

technokrata

Megmutatjuk, hol van szupergyors T-Mobile 3,5G

Kütyük

Megmutatjuk, hol van szupergyors T-Mobile 3,5G

Érdemes egy pillantást vetni arra, hogy a T-Mobile jelenleg a főváros mely részein biztosít előfizetői számára villámgyors 3,5G szolgáltatásokat.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, hazánk első 3G mobil operátora nemrégiben elsőként indította be kereskedelmi 3,5G szolgáltatását, mely már a kezdeti időszakban is akár 1,5 Mbps letöltési és 384 Kbps feltöltési sebességet kínál. A mellékelt térképen egyébként a május végi állapot látható.

A társaságnál már év eleje óta kapható HSDPA kártyatelefonnal igénybe vehető megoldással az előfizetők jelenleg Budapest belső kerületeiben, a későbbiekben pedig a teljes 3G hálózaton a mobil adatátvitelnél eddig soha nem látott sebességgel internetezhetnek vagy e-mailezhetnek. A HSDPA-nak köszönhetően jó minőségben számítógépen is elérhetővé válik a folyamatos videoletöltés, gyorsan hozzáférhetőek lesznek a nagyobb fájlok és dokumentumok. A sávszélességnek köszönhetően hordozható számítógép esetén a szabadban sem kell lemondani a népszerű internetes videotelefonálás lehetőségéről. A 3G/HSDPA hálózaton egy átlagos MP3 szám letöltésének ideje például 18-20 másodpercre csökkenhet.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató a 3G és most a HSDPA elsőkénti bevezetésével, a WLAN tömeges használatával egyértelműen vezető szerepet játszik a szélessávú mobil adatátviteli megoldások bevezetésében. A T-Mobile célja, hogy az új technológiákkal a kommunikáció szabadságát biztosítsa ügyfeleinek, ezért a HSDPA elérhetőségét és sebességét az elkövetkező évek során gyors ütemben bővíti majd. A szolgáltató már ebben az évben a főváros legnagyobb részére és több nagyvárosra kiterjeszti a szupergyors széles sávú mobilhálózatot, hamarosan pedig új HSDPA készülékeket vezet be. Emellett a T-Mobile néhány év alatt az elérhető adatátviteli sebességet többszörösére, hosszabb távon 10 Mbps-ra tervezi növelni, a HSUPA segítségével pedig a feltöltési sebesség is elérheti a 2 Mbps-ot.

A T-Mobile nemzetközi színtéren is elkötelezett a HSDPA bevezetése mellett. Mint ismeretes, Németországban és Ausztriában a szolgáltató elsőként indított kereskedelmi HSDPA szolgáltatást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp