Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már kapható a sikervárományos Nokia 6234

Kütyük

Már kapható a sikervárományos Nokia 6234

A Vodafone felvette kínálatába a Nokia 6230i sikertelefon utódját.

Néhány hónapos késést követően a Nokia 6234 első körben a német Vodafone-nál kapható – a magyarországi piaci bevezetés pontos időpontját egyelőre sűrű homály fedi. A készülék előfizetés nélküli ára 449 euró, vagyis mintegy 118 ezer forint.

Nokia 6234

A készülék 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamerával, 320×240 pixeles (QVGA) színes kijelzővel, digitális zenelejátszóval, sztereó hangszórókkal és további olyan képességekkel rendelkezik, melyek lehetővé teszik a WCDMA mobil szélessávú szolgáltatások elérését. A Nokia 6234 kizárólag a Vodafone ügyfelei számára lesz elérhető világszerte.

A szolgáltató számára kizárólagosan készült külső mellett a Nokia 6234 több Vodafone-specifikus szoftvert is nyújt, köztük a Vodafone grafikái, ikonjai, menüszövegei vagy felhasználói felület témái, melyek által egyedi és egyszerű Nokia menü érhető el a felhasználók számára. Szintén fontos, hogy a Nokia 6234 márkázott hozzáférést biztosít a Vodafone szolgáltatásaihoz. A készülék be-, illetve kikapcsolásakor Vodafone grafikák és hangok jelennek meg, illetve testreszabott háttérképek, képernyővédők és csengőhangok is elérhetőek.

A 3G-t támogató Nokia 6234 emellett nyolcszoros zoommal ellátott, 2 megapixeles kamerát is tartalmaz, mely fekvő üzemmódban is használható. Így egyidejűleg lehetséges a képek készítése, illetve a videómegosztás. A QVGA kijelzőn kiváló minőségben és színben élvezhetőek a képek, illetve multimédiás tartalmak, köztük videók vagy weboldalak. A Nokia 6234 kiváló zeneélményt is biztosít, elsősorban a beépített sztereó hangszóróknak térhangzásnak, vagy fejhallgatóknak köszönhetően.

A 110 gramm tömegű készülék támogatja a microSD memóriakártyákat (maximum 2 GB), így a Nokia 6234 a felhasználó összes kedvenc albumát a zsebében hordhatja. A Visual Radio kliens pedig tovább fokozza ezt a zeneélményt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés