Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lenovo i720: zenemobil nyomott áron

Kütyük

Lenovo i720: zenemobil nyomott áron

A Lenovo a nemrégiben bejelentett i921 típusjelzésű smartphone után most egy alsó kategóriás zenemobilról rántotta le a leplet.


Mivel a Lenovo i720-as modell a low-end kategóriában versenyzik, nem meglepő, hogy nem képes memóriakártyákat kezelni, ellenben belső memóriája 64 MB kapacitású, ami azért néhány MP3 muzsikának mindenképpen elegendő. Mivel sem Bluetooth kontroller, sem pedig infravörös port nincs a készülékben, a zenei állományokat csak és kizárólag USB kábel segítségével lehet rámásolni a telefonra. A minimalizmus jegyében egyébként még a Java támogatást is kihagyták a az i720-asból.

A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) újdonság 94 milliméter hosszú, 43 milliméter széles és 17 milliméter vastag, tömege pedig mindössze 78 gramm. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző egyrészt 128×160 pixeles felbontásáról, másrészt pedig 65.536 színárnyalatáról ismerszik meg. A CMOS szenzoros digitális fényképezőgép segítségével legfeljebb 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők, vaku viszont nincs az optika mellett.

A Lenovo i720 kapcsán szólnunk kell még a hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokról, a GPRS adatátvitelről, a WAP böngészőről, valamint az SMS/MMS kompatibilitásról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés