Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hazánkban is népszerű az online aukciózás

Kütyük

Hazánkban is népszerű az online aukciózás

Alig több mint egy évvel indulása után a TeszVesz online aukciós portál regisztrált felhasználóinak száma elérte a 100.000 főt.

A TeszVesz online aukciós piactér szolgáltatásai 2005. január 6-án indultak – az azóta eltelt alig több mint egy év alatt a portál regisztrált felhasználóinak száma folyamatosan és dinamikusan növekedett, immár meghaladja a 100.000 főt. Jelenleg több mint 80.000 aukcióra lehet licitálni, a kínálat azonban napról napra bővül, egy átlagos napon 15.000 új aukció kerül fel az oldalra. A TeszVesz kiemelkedő eredménye, hogy eddigi működése során számos új felhasználóval ismertette meg hazánkban az online aukciózás fogalmát, menetét.

A TeszVesz mindemellett kiemelt figyelmet fordít a rendszerén keresztül zajló aukciók biztonságára. A hazai hasonló szolgáltatások közül egyedüliként minden felhasználó adatait – az adatvédelmi törvények maximális betartásával – leellenőrzi, így csak az a felhasználó tud aukciót indítani, aki valós és pontos adatokkal regisztrált. Ezáltal kiszűrhetők azon felhasználók, akik nem komoly szándékkal tervezik használni a rendszert.

A TeszVesz sikereit stabil, professzionális technikai hátterének és az üzemeltetés terén szerzett több éves nemzetközi tapasztalatának köszönheti. A portált működtető Sanoma Payback Kft. egyik tulajdonosa az a lengyel Payback Csoport, amely az 1999-ben indult Allegro.pl online aukciós portált működteti Lengyelországban. Az Allegro.pl Lengyelország legnépszerűbb online szolgáltatása több mint 4 millió regisztrált felhasználóval és közel másfél millió aukcióval. A TeszVesz testvérportáljai Lengyelországon és Magyarországon kívül Csehországban, Oroszországban és Ukrajnában működnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés