Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kütyük

Voks2006.hu

Adatbázis pártokról, válsztásokról, politikusokról.

A FigyelőNet választási melléklete egy komplex választási portál, mely a rendszerváltás utáni hazai választásokat és politikai életet mutatja be rengeteg interaktív funkció segítségével. Az oldal informatikai hátterét a Netrix készítette. A hírek menüpont alatt jelennek meg az aktualitások, a jelen választásokkal kapcsolatos információk, adatok, melyek folyamatosan épülnek be az adatbázisba. A pártok, jelöltek helyzetét, adatait, a népszerűség alakulását – a megjelenő hírek tükrében – grafikus formában, összefüggéseiben is mutatja a site. Emellett a site látogatói szavazhatnak is a szerkesztők által feltett, aktuális politikai kérdésekben.

Az interaktív menüpont alatt az adatokat könnyen értelmezhető, képekkel megjelenítő elemek segítségével, az elmúlt választások eredményeit tekinthetjük át, országosan, megyékre illetve választókerületekre lebontva, a kerületenként választójoggal rendelkezők, a választásban résztvevők, illetve a megszerezhető mandátumok számával és a jelöltek bemutatásával kiegészítve. Emellett láthatjuk a parlamenti patkó interaktív képét, mely a pártok szerint elfoglalt helyeket, illetve a képviselőket mutatja.
A grafikongyár funkció a közvéleménykutatók adatait mutatja 2002-től interaktív, multifunkcionális grafikonok segítségével.

A választási szabályokon, a választási kampányok archívumain felül az elmúlt választások kampányanyagai, plakátjai, szórólapjai is megtalálhatóak, illetve a politikai élet szereplőinek előélete is áttekinthető. A voks2006 szerkesztőségi felületeit a FigyelőNetéhez hasonlóan a Netrix Kft. fejlesztette és illesztette a már működő szerkesztőségi szoftverkörnyezetbe.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés