Connect with us

Hirdetés

technokrata

A világ legkisebb TV-s mobilja a Samsungtól

Kütyük

A világ legkisebb TV-s mobilja a Samsungtól

A Samsung számára nem okozott komolyabb nehézséget egy fejlett televíziós chipnek a D600-ba történő benyomorítása.


A dél-koreai vállalat a napokban rántotta le a leplet a keresztségben Samsung SCH-B360 nevet kapott készülékről, mely tulajdonképpen pontosan akkora, mint a néhány hete forgalomban lévő SGH-D600-as modell, viszont újdonság, hogy ezzel a készülékkel immár digitális televíziós adásokat is lehet nézni.

A szétcsúsztatható kialakítású Samsung SCH-B360 jelen pillanatban a világ legkisebb méretű, DMB szabványú televíziós adások vételére alkalmas mobiltelefonja. A vezető dél-koreai mobil szolgáltató, az SK Telecom részére kifejlesztett készülékbe egy 240×320 pixeles felbontású, 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat) folyadékkristályos kijelző került, melynek orientációja TV-nézés közben vízszintesre állítható. A hátfalból természetesen nem hiányozhat a digitális fényképezőgép, mely többek közt videófelvevő funkciót, vakut és tükröt is kapott.

A Samsung SCH-B360 előreláthatólag valamikor 2006-ban jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban. Az esetleges európai debütálásról egyelőre nincsenek információink, de több mint valószínű, hogy ez a készülék ebben a formában nem fog eljutni hozzánk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés