Connect with us

technokrata

Meglepően újszerű kialakítású Sony Ericsson mobiltelefon

Kütyük

Meglepően újszerű kialakítású Sony Ericsson mobiltelefon

Napvilágot látott néhány kép a Sony Ericsson egyik legújabb mobiltelefon design tervéről.


A képeken egy nemrégiben megrendezett tajvani tervezőverseny egyik legsikeresebb modellje látható, melynek különlegessége a nyitó mechanizmusban rejlik. Első pillantásra úgy tűnik, hogy egy teljesen hagyományos, szétnyitható kialakítású mobiltelefonnal van dolgunk, azonban alaposabban szemügyre véve az újdonságot, gyorsan fény derül a turpisságra.

A kagylóformájú mobil a szokásos egy helyett két forgóponttal rendelkezik: az előlapot egy különálló elemet képező kar páros tartja, így a szétnyitott telefon kijelzőt tartalmazó része függőlegesen forgatható a központi tengelye körül. Ennek a különleges megoldásnak köszönhetően a nagy méretű kijelző akár a készülék külső részére is kerülhet, ami fényképezéskor igen csak jól jön. A telefonon ezenkívül egy kisebb külső LCD is helyet kapott, még pedig egy makró funkciós digitális fényképezőgép modul társaságában.

A készüléknek még nincs típusjelzése, ezenkívül egyelőre az sem biztos, hogy valamikor megjelenik majd a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák