Connect with us

Hirdetés

technokrata

Alfa hullámokat kibocsátó, frissítő hatású különleges Samsung mobiltelefon!

Kütyük

Alfa hullámokat kibocsátó, frissítő hatású különleges Samsung mobiltelefon!

A Samsung Electronics legújabb mobiltelefonja olyan meglepően új funkciókkal rendelkezik, mellyel egyetlen korábbi készülék sem.


A keresztségben Samsung SCH-S350 nevet kapott telefon a gyártó szerint olyan, különleges hangzású zenét és alfa hullámokat bocsát ki magából, mely egyrészt frissíti az ember memóriáját, másrészt pedig fokozza a koncentrációs képességet. Az első körben csak és kizárólag Dél-Koreában kapható újdonság szerencsére nem csak meditációs zenéket, hanem teljesen hagyományos MP3 muzsikákat is képes lejátszani.

A nemrégiben a 2005-ös esztendő legjobb mobiltelefonjának választott Samsung SGH-D500-ra hajazó külső megjelenésű, szétcsúsztatható kialakítású készülék alaphelyzetben 85 milliméter hosszú, 43 milliméter széles és 21,5 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 85 gramm. Az 1,55 colos képátlójú, TFT alapokon nyugvó folyadékkristályos kijelző 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Az elegáns és divatos fekete, ezüst, rózsaszín, valamint vörös színekben kapható, rejtett antennás kivitelű Samsung SCH-S350 beépített digitális fényképezőgépének képszenzora VGA felbontású, vagyis segítségével maximum 640×480 pixeles felbontásban lehet fotózni. Érdekesség, hogy a készülékházban többek közt egy GPS helymeghatározó modul is helyet kapott.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés