Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megapixeles kamera és 262 ezer színű LCD került a Sagem myX6-2-be

Kütyük

Megapixeles kamera és 262 ezer színű LCD került a Sagem myX6-2-be

A Sagem a CeBIT-en egy újabb megapixeles kamerás mobiltelefonnal rukkolt elő.


A Sagem myX6-2 névre keresztelt újdonságban egy 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul teljesít szolgálatot, mely nyolcszoros digitális zoommal, illetve MPEG-4 videófelvételi funkcióval büszkélkedhet. A készülék természetesen MPEG-4 lejátszásra is képes, és az MP3, AAC, valamint AAC+ formátumú zenei anyagok megszólaltatása sem okoz különösebb gondokat a számára. A különböző zenék és videók a telefon 10 MB méretű belső memóriájában, illetve a bővítőhelybe helyezett miniatűr TransFlash memóriakártyákon tárolhatók el.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző a myX-8-ban lévő LCD-hez hasonlóan 262 ezer színárnyalatú, azonban a felbontás ezúttal nem 240×320 pixel, hanem ˝csak˝ 176×220 pixel. A Sagem myX6-2 a vezeték nélküli technológiák közül a GPRS Class 10-et, a Bluetooth-t, illetve az IrDA-t támogatja, az opciós kiegészítők listáján pedig többek közt egy adatátviteli kábel is felfedezhető.

A 110 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 19 milliméter vastag mobiltelefon újdonság egész pontosan 104 gramm tömegű, nagy kapacitású akkumulátora pedig a gyári adatok szerint maximum 350 órás készenléti időt, illetve mintegy 4 órás beszélgetési időt biztosít. A Sagem myX6-2 várhatóan 300-400 eurós áron lesz kapható, a kereskedelmi forgalomban történő megjelenés időpontja azonban egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés