Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobil banki szolgáltatások a T-Mobile segítségével

Kütyük

Mobil banki szolgáltatások a T-Mobile segítségével

A mobil banki szolgáltatások igénybevétele tovább egyszerűsödött a T-Mobile előfizetők számára.

Hosszú ideje már, gyakorlatilag bárhonnan a T-Mobile ügyfelei – Postbank bankszámlájukkal és a t-zones mobil Internet portál segítségével – ellenőrizhették egyenlegüket és sürgős utalásokat kezdeményezhettek a ˝Postbank direkt mobil˝ szolgáltatás révén. A mobil banki szolgáltatások használata most tovább egyszerűsödik a Star Finanz által kifejlesztett, több bank esetében is alkalmazható ˝StarMoney Mobile 2.0˝ szoftver segítségével, mely az összes bankszámlába betekintést kínál, beleértve a tranzakciók részleteit is. Az ügyfelek tehát az összes számlával kapcsolatos információt megtekinthetik és eltárolhatják saját mobiltelefonjukon. A szolgáltatás segítségével a banki tranzakciók könnyen előkészíthetők off-line módon, a telefont használva. Az adatokat csak akkor továbbítják a biztonságos T-Mobile hálózaton keresztül, ha az összes információ rendelkezésre áll és a lekérések rendben megtörténtek. A digitális tranzakciók méginkább biztonságossá tétele érdekében, az Internetes online banki tranzakciók esetén használatos PIN és TAN, valamint HBCI titkosító kódfájlokat alkalmazzák a mobil tranzakciók esetében is.

A StarMoney Mobile 2.0 használatával az előfizetők a különböző bankok (Postbank, Sparkasse, Volks- und Raiffeisenbank, Deutsche Bank, Commerzbank vagy Dresdner Bank) által vezetett számláikat kezelhetik, illetve tekinthetik át könnyedén. A jelenleg a programban támogatott bankok listája megtalálható az Interneten, a www.t-mobile.de cím alatt. A StarMoney Mobile 2.0 szolgáltatás igénybevételéhez az előfizetőknek jelezniük kell az online banki szolgáltatásra vonatkozó igényüket számlavezető bankjaiknál.

A StarMoney Mobile 2.0 elérhető a t-zones portálon és ingyenesen használható 30 napig, pusztán csak az adatforgalom díját kell kiegyenlíteni. A tesztüzemet követően a T-Mobile ügyfelek különlegesen kedvező áron aktiválhatják a szoftvert további használat céljából: a mobiltelefonos változat ára 6,90 euró egyszeri díjért érhető el, míg a PDA verzió 17,90 euróba kerül. A gyártó által ajánlott kereskedelmi árhoz képest a T-Mobile ügyfelei több mint 50 %-ot takarítanak meg a mobiltelefonos változat használatával, míg a PDA verzió 40 %-kal alacsonyabb áron érhető el. A T-Mobile, Postbank, és a Star Finanz együttműködésével létrejött különleges ajánlat 2005. május 10-ig érvényes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés