Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tengernyi új mobilt jelentett be a Samsung a CeBIT-en

Kütyük

Tengernyi új mobilt jelentett be a Samsung a CeBIT-en

A dél-koreai székhelyű gyártó rengeteg új mobiltelefont mutatott be a hannoveri rendezvényen.

A Samsung a CeBit kiállításon jelentette be például a világ első 7 megapixeles kamerával ellátott mobiltelefonját, az SCH-V770-et, amely ugyanazt a fotóminőséget garantálja, amit egy azonos felbontású digitális fényképezőgép. A tervezők olyan professzionális fotózási funkciókkal ruházták fel a modellt, amelyeket még sohasem láthattunk egy kamerás mobil eszköztárában. Ilyen például a háromszoros optikai és ötszörös digitális zoom, autofókusz ill. megannyi kézi beállítási lehetőség. Az SCH-V770 kijelzője QVGA-felbontással rendelkezik, és 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes.


A vállalat további két új GSM telefont is kiállított Hannoverben. Az SGH-D600 egy elegáns, szétcsúsztatható kialakítású telefon, amely 2 megapixeles kamerájával az idei év egyik slágerterméke lehet, a méltán világsikerű, díjnyertes D500 utódjaként. A készüléket, amely MP3- és MPEG4-támogatással rendelkezik, TV-kimenettel is ellátták. Más eszközökkel Bluetooth, USB, PictBridge és Bluetooth Printing szabványokon keresztül kommunikál.

Az SGH-E720 egy kis méretű, könnyű telefon, amelyet 1 megapixeles kamerával és vakuval szereltek fel. A készülékkel minden eddiginél könnyebbé válik a zeneletöltés, akár az USB-csatlakozóra, akár az éter hullámaira bízzuk a fájlok közvetítését. A telefon 88 MB belső memóriája 15-20 kitűnő minőségű zeneszám tárolására képes.
Nagy érdeklődésre tarthatnak számot a vállalat új harmadik generációs (3G) mobilkészülékei is. A kiállítás egyik szenzációja az SGH-Z700, amely a világ legkisebb 3G-telefonja, 3 megapixeles kamerával. LCD kijelzője elforgatható, így kényelmesebb fényképezést tesz lehetővé.

Az SGH-Z500 egy szintén igen apró termetű 3G-telefon, beépített antennával, karcsú készüléktesttel, 1 megapixeles kamerával és bővíthető memóriával.

Az SGH-Z300 zenelejátszóval felszerelt modell, 3D sztereóhangzással, két hangszóróval, 64 szólamú csengőhangokkal, 1 megapixeles kamerával, Bluetooth-szal, beépített antennával és bővíthető memóriával.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés