Connect with us

Hirdetés

technokrata

Interware: szerverhotel.hu

Kütyük

Interware: szerverhotel.hu

Az Internet-piacon egyedülálló honlappal jelentkezett az Interware.

A portál széles körű tájékoztatást nyújt a Szerverhotel üzemeléséről és üzemeltetéséről, információt ad a Szerverhotel eredményeiről és a folyamatban lévő projektek alakulásáról, valamint az Interware egyéb szolgáltatásairól. Az oldalak bemutatják a cég referenciáit, tájékoztatják a látogatókat az aktuális árakról, az érvényben lévő akciókról. A napról-napra frissülő tartalom kezelésének könnyítésére szerkesztőségi rendszert készített az oldalhoz a Mirai.

Az érdeklődők előzetesen bejelentkezhetnek Szerverhotel látogatásra, illetve a beköltözés előtt tájékozódhatnak egy online ajánlatkérő formula segítségével; az interaktív megnyilvánulás másik formájaként lehetőség nyílik a vendégkönyvben felhasználói észrevételek, tapasztalatok közzétételére is. A felhasználót tovább kalauzolja a Szerverhotel mélyére a „séta” menüpont, amely egy tematikusan rendezett fotógyűjtemény, melynek segítségével nem csak területileg, hanem időrendben is végig lehet követni a Szerverhotel életútját a kezdeti lépésektől napjainkig.

Az aktuális piaci helyzet és annak elérése is lehetővé válik az oldal látogatói számára, rendszeresen frissített adatbázis segítségével átfogó kép kerül megformálásra a Szerverhotel kapacitásának alakulása mellett a forgalmazott adatmennyiség nagyságáról is. A séta okozta esetleges fáradtságot levezetendő a Szerverhotel kaszinója nyújt kellemes kikapcsolódást a felhasználók számára, ahol mindig megújuló játék választékkal találkozhatnak az odalátogató vendégek.

Jövőbeli tervek között szerepel az online ügyfélszolgálat bevezetése, ezzel is egyszerűbbé téve a szerződési, ügyintézési folyamatot.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés