Connect with us

Interware: szerverhotel.hu

Kütyük

Interware: szerverhotel.hu

Az Internet-piacon egyedülálló honlappal jelentkezett az Interware.

A portál széles körű tájékoztatást nyújt a Szerverhotel üzemeléséről és üzemeltetéséről, információt ad a Szerverhotel eredményeiről és a folyamatban lévő projektek alakulásáról, valamint az Interware egyéb szolgáltatásairól. Az oldalak bemutatják a cég referenciáit, tájékoztatják a látogatókat az aktuális árakról, az érvényben lévő akciókról. A napról-napra frissülő tartalom kezelésének könnyítésére szerkesztőségi rendszert készített az oldalhoz a Mirai.

Az érdeklődők előzetesen bejelentkezhetnek Szerverhotel látogatásra, illetve a beköltözés előtt tájékozódhatnak egy online ajánlatkérő formula segítségével; az interaktív megnyilvánulás másik formájaként lehetőség nyílik a vendégkönyvben felhasználói észrevételek, tapasztalatok közzétételére is. A felhasználót tovább kalauzolja a Szerverhotel mélyére a „séta” menüpont, amely egy tematikusan rendezett fotógyűjtemény, melynek segítségével nem csak területileg, hanem időrendben is végig lehet követni a Szerverhotel életútját a kezdeti lépésektől napjainkig.

Az aktuális piaci helyzet és annak elérése is lehetővé válik az oldal látogatói számára, rendszeresen frissített adatbázis segítségével átfogó kép kerül megformálásra a Szerverhotel kapacitásának alakulása mellett a forgalmazott adatmennyiség nagyságáról is. A séta okozta esetleges fáradtságot levezetendő a Szerverhotel kaszinója nyújt kellemes kikapcsolódást a felhasználók számára, ahol mindig megújuló játék választékkal találkozhatnak az odalátogató vendégek.

Jövőbeli tervek között szerepel az online ügyfélszolgálat bevezetése, ezzel is egyszerűbbé téve a szerződési, ügyintézési folyamatot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő