Connect with us

Hirdetés

technokrata

Janet Jackson meztelen melle – rekordok az internetes keresőknél

Kütyük

Janet Jackson meztelen melle – rekordok az internetes keresőknél

Janet Jackson fedetlen keble megdobta az internetes keresők látogatottságát – több, ilyen szolgáltatást nyújtó cégnél rekordokat döntő számokat regisztráltak.

Az USA Super Bowl sportközvetítése alatt meglepő dolog történt. A szünetben a közönséget és a hozzávetőleg egymilliárdnyi tévénézőt szórakoztatandó, fellépett Janet Jackson és Justin Timberlake – közösen előadott daluk közepén aztán az énekesnőről Timberlake egy mozdulatát követően lerepült a keblét takaró ruhadarab, fedetlenné téve Jackson jobb mellét.

Miért érdekes ez a bulvártéma mégis? Azért, mert a nézőket annyira lázba hozták a történtek, hogy minél többet akartak megtudni az eseményről – ehhez pedig rengetegen az Internetben vélték megtalálni azt az eszközt, mely segíthet. A webes keresők jelentései szerint nem sokkal a fenti esetet követően szabályszerű roham indult meg az internetezők részéről, már ami Janet Jackson jobb mellét illeti.

A Lycos közleménye szerint az énekesnő elbuggyanó keble minden idők legkeresettebb eseménye volt a cég történetében – még a szeptember 11-ét is lehagyta. ˝Habár elég nehéz a két cselekményre irányuló kereséseket összehasonlítani, elmondhatjuk, hogy a nézőket legalább annyira érdekelte a szünetben bekövetkezett váratlan eset, mint ami 2001. őszén történt New Yorkban. Ez, őszintén szólva egészen elképesztő.˝ – közölte Aaron Schatz a Lycos-tól. Az első három helyet szerezte meg a Yahoo-nál és a Google-nál is az esemény a január 26-a és a február 2-a közé eső héten. Ez utóbbinál a ˝Janet Jackson˝ kifejezésre tízszer annyian kerestek rá a történteket követő napon, mint 24 órával korábban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés