Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Sagem mobilok a láthatáron

Kütyük

Új Sagem mobilok a láthatáron

Különböző források tudni vélik, hogy Franciaország feljövőben lévő mobiltelefon gyártója, a Sagem a közeljövőben számos újdonságot fog bejelenteni.

Az egyik ilyen újdonság nem más, mint a már jól ismert X5-ös platformra épülő MyX-4. Az MyX-4 és az MyX-5 közötti legfontosabb különbség abban rejlik, hogy míg a régebbi modell csak 256 színű, addig az újabb készülék már 4096 színárnyalatos folyadékkristályos kijelzőt, illetve divatosabb formát tudhat magáénak.

Az elmúlt időkben sokat lehetett hallani a Sagem X2-es modelljéről, mely a legfrissebb pletykák szerint kistestvért fog kapni a várhatóan mindössze 120-130 euróba kerülő X1 “személyében”. Az X1-ről jelen pillanatban annyit lehet tudni, hogy szolgáltatási kör tekintetében lényegében meg fog egyezni a jelenlegi X3-as modellel, viszont kijelzője immár 256 színárnyalat megjelenítésére lesz képes.

A Sagem jelenlegi csúcsmodelljének, az MyX-6-nak még ebben az évben meg fog jelenni a ráncfelvarrt verziója. A Sagem MyX-6j elődjéhez képest egyrészt új külső megjelenést, másrészt pedig Java kompatibilitást fog kapni. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a “sima” MyX-6 mobilok firmware frissítés révén lényegében minden további nélkül MyX-6j-vé alakíthatók majd.

Végül pedig említést kell tennünk egy vadonatúj Sagem készülékről, a csúcskategóriás X8-ról. A széthajtható kialakítású újdonság szolgáltatási körét tekintve leginkább a MyX-6j-re fog hasonlítani, azonban annál jelentősen nagyobb integrált memóriával lesz ellátva.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés