Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zodiac 1 és 2: Palm alapokon nyugvó mobil játékgépek

Kütyük

Zodiac 1 és 2: Palm alapokon nyugvó mobil játékgépek

Az utóbbi időkben sokat lehetett hallani egy Palm operációs rendszerre épülő vadonatúj mobil játékgépről, a Tapwave-féle Zodiac-ról, melyről most számos új információ látott napvilágot.

Immár tudni lehet, hogy az eszköz két különböző változatban fog forgalomba kerülni. A Zodiac 1 típusjelzésű változat 32 MB memóriával, szürke színnel és 300 dolláros árcédulával fog rendelkezni, bátyja, a 128 MB memóriával szerelt fekete Zodiac 2 pedig 400 dolláros áron kerül majd forgalomba.

Mindkét Zodiacban egy 200 MHz-es működési frekvenciával rendelkező ARM9 mikroprocesszor, valamint egy 480×320 pixeles felbontású, több mint 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot. A grafikus megjelenítésről egy ATI Technologies-féle, Imageon sorozatú grafikus processzor, valamint egy a Fathammer által kifejlesztett, XForge nevezetű 3D motor gondoskodik. A Zodiac modellek mind Secure Digital, mind pedig MultiMediaCard bővítőhellyel fel vannak szerelve, így az esetlegesen fellépő memóriahiány könnyedén orvosolható.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan már a jövő hónapban megjelenő Zodiac 1-re és Zodiac 2-re többek közt a következő játékszoftverek lesznek elérhetők: Tony Hawk´s Pro Skater 4, Spy Hunter, Phantom Strike, Stuntcar Extreme, Warfare.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés