Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Westelnél hamarosan kapható lesz a Siemens ST55

Kütyük

A Westelnél hamarosan kapható lesz a Siemens ST55

Újabb okostelefont jelentett be a Siemens Mobile: a nagysikerű S sorozat legújabb tagja, az ST55 multimédiás készülék mindent tud, amit ma egy mobiltelefonnak tudnia kell.

A telefon zoom funkcióval is rendelkező, beépített kamerájával könnyedén és gyorsan készíthetünk képeket, amelyeket a hatalmas méretű és nagy felbontású színes kijelzőn azonnal megtekinthetünk, majd MMS-en keresztül tovább küldhetünk. Az ST55 érdekessége az öt irányba mozgatható navigációs joystick, amelynek köszönhetően pillanatok alatt hozzáférhetünk a különböző funkciókhoz és alkalmazásokhoz. A Siemens legújabb készülékéhez kizárólag a Westel Mobil Rt. ügyfelei juthatnak hozzá.

A kicsi és könnyű, elegáns és divatos külsejű ST55-ben valamennyi olyan kommunikációs és technikai funkció valamint alkalmazás fellelhető, amely a munka vagy a pihenés során fontos lehet. A mindössze 87 grammos telefon a legkisebb zsebben is elfér, így bárhol és bármikor előkaphatjuk, hogy lefotózzunk vele egy különleges pillanatot. A zoom funkcióval is ellátott, beépített digitális VGA kamerának köszönhetően a legkisebb részleteket is megörökíthetjük. Nagyméretű, 120×160 pixeles, 65.000 szín felbontású képernyőjén tökéletes minőségben tekinthetjük meg a felvételeket. A legjobban sikerült képeket meg is tarthatjuk, erről a 1,2 Mb tárhellyel rendelkező, beépített fényképalbum gondoskodik. Az MMS funkció segítségével a képekhez hangokat is társíthatunk, így multimédiás üzeneteket készíthetünk és fogadhatunk. A telefon kialakításának különlegessége az irányítógomb helyén elhelyezkedő, öt irányba mozgatható navigációs joystick, amellyel gyorsan és egyszerűen elérhetjük a funkciókat és alkalmazásokat. Ez a kialakítás a formatervezésben is új utat mutat, hiszen így még jobban közeledik egymáshoz a telefonok és a számítógépek kialakítása.

A többszólamú csengőhangok segítségével elkészíthetjük saját 40 szólamú csengőhangunkat, s ezzel a személyiségünkhöz igazíthatjuk a telefonunkat. Ha ez sem elég, további csengőhangokat, képernyővédőket, háttérképeket és logókat tölthetünk le interneten vagy a WAP 2.0 keresőn keresztül, a GPRS 10 segítségével pedig biztosíthatjuk a gyors oldalelérést.

A szórakoztató alkalmazások mellett az ST55 az irodai funkcióknak is széles tárházát kínálja. A részletes címjegyzékben személyenként 15 mező áll rendelkezésünkre az adatok rögzítésére, emellett határidő- és feljegyzés-funkció segít bennünket napirendünk megtervezésében, miközben a faxokat is megkapjuk telefonunkra. A készülék energiatakarékos: automatikusan kikapcsol a használó által meghatározott időpontban. Ha pedig marad egy kis időnk két megbeszélés között, a legújabb logikai és akciójátékokkal múlathatjuk az időt, amelyek élvezetét az öt irányban mozgatható, nagy sebességű joystick is növeli.

A telefon akár 140 óra készenléti idővel vagy 270 perces beszélgetési idővel áll használója rendelkezésére. A Siemens Mobile legújabb telefonjához októbertől juthatnak hozzá a Westel ügyfelei.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés