Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar Startupok! A Ti remek ötleteiteket várja Lufthansa és az SAP!

Startup

Magyar Startupok! A Ti remek ötleteiteket várja Lufthansa és az SAP!

Magyar Startupok! A Ti remek ötleteiteket várja Lufthansa és az SAP!

Magyar startupok ötleteit is várja a Lufthansa és az SAP közös versenye, az Aviation Blockchain Challenge. A világ első légügyi blokklánc versenyén azon ötleteket keresik, amelyek az utazók számára hozzáadott értéket biztosítanak, javítják a légitársaságok működését vagy egyszerűsítik az ellátási láncok adminisztrációját, kihasználva a blokklánc technológia adta előnyöket.Magyar startupok ötleteit is várja a Lufthansa és az SAP közös versenye, az Aviation Blockchain Challenge. A világ első légügyi blokklánc versenyén azon ötleteket keresik, amelyek az utazók számára hozzáadott értéket biztosítanak, javítják a légitársaságok működését vagy egyszerűsítik az ellátási láncok adminisztrációját, kihasználva a blokklánc technológia adta előnyöket.

A leginnovatívabb ötletek benyújtói professzionális mentorálásra számíthatnak, hozzáférést kapnak az SAP blokklánc szolgáltatásaihoz, valamint Berlinben irodát biztosítanak számukra az ötletek részletes kidolgozásához.

 

A továbbjutók a Lufthansa innovációs fórumán, Frankfurtban, a légitársaság és a szoftveróriás vezetősége előtt prezentálnak majd, amelyhez nemzetközi médiafigyelem is társul. A győztes csapat pilot projektet indíthat a Lufthansa Csoport támogatásával. A szervezők nem kérnek tulajdoni részesedést a projektből.

Az elsőkörös ötleteket augusztus 31-ig lehet beadni az Aviation Blockchain Challenge weboldalán keresztül

A versenyt a Lufthansa innovációs részlege (Lufthansa Innovation Hub) és az SAP korai fázisú startupokat felkaroló egysége (SAP.IO) hirdette meg, hogy felhívja a figyelmet a blokklánc alkalmazási lehetőségeire a légi közlekedésben, új ötleteket mutasson be és mintaprojekteket indítson el, amelyek még hatékonyabbá, digitalizálttá tehetik az iparágat.

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés