Connect with us
Hirdetés

technokrata

Kínában is megvetné a lábát a magyar startup a Huawei segítségével

recngo

Startup

Kínában is megvetné a lábát a magyar startup a Huawei segítségével

Kínában is megvetné a lábát a magyar startup a Huawei segítségével

RECnGO mobil videóstúdió alkalmazás piaci növekedéséhez üzletfejlesztési és marketing tanácsokkal is hozzájárul a Huawei

Néhány hetes kampányt követően négy új európai országban – Franciaországban, Spanyolországban, Németországban és Ausztriában – is sikeresen elrajtolt a RECnGO, és jelentősen növelte felhasználóinak számát az AppGallery alkalmazásáruházban.

Az app további célkitűzései között a Benelux államok, a skandináv országok, illetve a Távol-Kelet piacai, és elsősorban Kína szerepelnek.

„Idén ezekből az országokból összesen százezer felhasználóval szeretnénk bővülni az AppGallery platformján keresztül”

– mondta Szél Gergely.

recngo

A kínai piacon is megvetné a lábát a magyar startup

A Huawei közreműködése révén a RECnGO alkalmazása – a megfelelő engedélyeztetési folyamatot követően – legkorábban akár már néhány hónapon belül megjelenhet Kínában, ahol a vállalat támogatásának köszönhetően nagyobb eséllyel érhet el sikereket a felhasználók körében.

A világ egyik vezető mobil- és internethasználói bázisával rendelkező országa kiváló lehetőséget biztosít a digitális termékek és szolgáltatások piacán. Ráadásul a Huawei abban is segíti az újonnan érkező alkalmazásfejlesztőket, hogy a távol-keleti piacon már jelenlévő, sikereket elért magyar startupokat összeköti egymással.

„Az idei év célja, hogy nemzetközi befektetőt találjunk, valamint folytassuk a terjeszkedést, és új, releváns piacokra lépjünk be”

– összegezte a startup terveit a Ustreamtől érkező Schwarz Gábor, a RECnGO társalapítója, üzletfejlesztési igazgatója.

„A Huawei szakmai támogatása rendkívül meghatározó ebben a folyamatban, és bízunk benne, hogy továbbra is hatékonyan tudunk együttműködni, akár további távol-keleti piacok meghódításában. A célunk az, hogy mi lehessünk a következő Ustream.”


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés