Connect with us

technokrata

Ilyen porszívóval megmászni egy épületet

LG-CordZero-Climbing-Stunt-3

Dotkom

Ilyen porszívóval megmászni egy épületet

Mindössze két LG CordZero vezeték nélküli, akkumulátoros porszívó szívóerejét kihasználva mászott fel Sierra Blair-Coyle profi sziklamászónő egy 140 méteres irodaház külső üvegfalán, Szöulban.

A két készüléket az extrémsportoló hátára rögzítették, a porszívók egy-egy speciális tapadókorongot hoztak működésbe ezek segítségével sikerült kevesebb, mint fél óra alatt leküzdenie a 33 emelet magasságot. Útközben csak egyszer kellett pihenőt tartania, amikor is frissen feltöltött akkumulátorú porszívókra cserélték ki a két CordZero-t.

LG-CordZero-Climbing-Stunt-1

Mindezzel az LG kiválóan demonstrálta a CordZero technológia előnyeit: a vezetéknélküliség szabadságát, a porszívók alacsony tömegét, a lítium-ion akkumulátorok hosszú üzemidejét, valamint a Smart Inverter Motor erejét. Utóbbi a vezeték nélküli porszívók kategóriájában a legerősebb teljesítményt nyújtja, kompakt méretben egyesítve a kiemelkedő hatékonyságot és a tartósságot.

LG-CordZero-Climbing-Stunt-2

A Smart Inverter Motor átlagosan 28 százalékkal kisebb, 24 százalékkal könnyebb és 13 százalékkal hatékonyabb a hagyományos porszívómotoroknál. A PowerPack 80V lítium-ion akkumulátorcsomag akár 40 percnyi normál takarításra elegendő energiát biztosít a készülék számára, mindössze négyórás töltés után.

LG-CordZero-Climbing-Stunt-3

Az LG CordZero porszívó (VR94070NCAQ modell) már hazánkban is kapható, bruttó 249.990 Ft-os fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle