Connect with us

Hirdetés

technokrata

Imádni fogják a játékosok a Facebook újítását

Dotkom

Imádni fogják a játékosok a Facebook újítását

Élőben lehet majd egyes játékokat közvetíteni.

A Facebook mindent megtesz az élő videók népszerűsítéséért, elég csak arra gondolni, hogy amennyiben valaki ilyen felvételt kezd el rögzíteni (legyen szó akár az ismerősünkről, akár egy vállalatról), azonnal jelez a rendszer, hogy még véletlenül se maradjunk le róla.

blizzard

Nos, hamarosan a játékosok valószínűleg nem is akarnak majd lemaradni az egyes élő felvételekről, legalábbis ha megvalósul az, amin a közösségi oldal dolgozik. A The Verge információi szerint ugyanis június végétől a Blizzard játékait élőben lehet majd közvetíteni, így az ismerőseink valós időben nézhetik, ahogyan a Warcrafttal, a Diablóval és a Heartstone-nal szórakozunk.

facebooklive

Ennek fényében nem meglepő, hogy a Go Live használatához össze kell kapcsolnunk a Blizzardos fiókunkat a Facebookkal, de az ígéretek alapján ezt később extra funkciókkal honorálják majd. Az szinte már most biztos, hogy a Blizzard és a Facebook együttműködése trendet teremthet és a jövőben valószínűleg több más cég is csatlakozik majd. Ez azt jelent, hogy néhány éven belül szinte minden játékunkat megoszthatjuk majd az ismerőseinkkel. Erre egyébként már most is van lehetőség a konzolokon (elég csak a PS4 Ustream-ra való közvetítésére gondolni), de mindeddig a Facebookot elkerülték az efféle megoldások.

Forrás: HVG & The Verge



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés