Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult az NFÜ honlapja

Dotkom

Megújult az NFÜ honlapja

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapjának nyitó oldala új struktúrával fogadja a felhasználókat.

Az átalakítás célja az információk tematikus csoportosítása. Ezzel a keresett tartalmak elérését könnyítjük a látogatók számára.

A pályázatok megjelenéséről és a változásokról szóló közlemények fényújság formában is elérhetők, de továbbra is megtalálhatók gyűjteménybe rendezetten.

Az aktuális hírek alatt a térképes kereső új funkcióval egészült ki. A pályázatok kereshetőségén felül ezen a térképen jelennek meg az adott hét eseményei: projektátadások, sajtótájékoztatók, projektindító és egyéb események. Az egyéb időszakok eseményei a térkép mellett elhelyezett naptárban kereshetők.

A térkép felett elhelyezett gombokról éri el a látogató az ügyfélszolgálati keresőt, a támogatott projekteket, valamint a ROPTÉR nevű új szolgáltatást. Ez utóbbi egy speciális térinformatikai alkalmazás segítségével teszi lehetővé a támogatott ROP projektek keresését, az NFT és az ÚMFT időszakban egyaránt.

Látványos újdonság a támogatott, eredményes projektekről szóló filmek és fotók gyűjteménye. A folyamatosan bővülő képtár és videotár változó ajánlóval kínálja színes tartalmát.

A megítélt és kifizetett támogatások összege pillanatról-pillanatra követhető az “Uniós számláló”-n. A számlálón jól látható a támogatások megítélésének és kifizetésének folyamatossága, gyorsasága és nagyságrendje.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés