Connect with us
Hirdetés

technokrata

Best of április 1-jei tech álhírek

Dotkom

Best of április 1-jei tech álhírek

Mint minden évben, a tech ipar és sajtó idén is vicces kedvében van április 1-jén.

Április 1-je alkalmából az elmúlt évekhez hasonlóan a tech sajtó is tartogatott pár meglepetést a netezők számára. Íme a legjobbak:

1. Gmail motion: A new way to communicate
A Google több fronton is támad: a kereső autocomplete szolgáltatásban is vicceskednek, az Adwordsben is, sőt, egy komplett “szolgáltatást” indítottak csak mára Gmail motion néven, melynek segítségével gesztusokkal tudjuk vezérelni Gmail fiókunkat.

2. Linkedin: Albert Einstein: ismered?
A Linkedin sem maradt poén nélkül mára: Albert Einstent, Ernest Hemingwayt, Sherlock Holmest javasolja ismerőseinknek, akik számára az üzleti közösségi portál külön profilokat is létrehozott.

3. Beszéljükmac.com: Charlie Sheen lesz az Apple új szóvivője
Ehhez sokat nem fűznénk.:)

4. Technet.hu: Friss: a PirateBay felvásárolta az eBay-t!
A tavalyi Google-csőd után a már html5 verzióban is elérhető technológiai magazin idén már kissé belsőségesebb témát választott, mely szerint a kalózok felvásárolták az eBay-t.

5. Hírcsárda: Elkészül 3D-ben Sebeők János
Pár napos a hír, de a Hírcsárda tech témában is odatette magát. Az álhírportál a 2D-s Sebeők János 3D-ssé való álásáról hozott le hírt, melynél talán méginkább döbbenetes lett volna, ha bolondok napja alkalmából kívételesen egy igaz hírrel sokkolt volna a térdcsapkodós portál.

Tovább
Hirdetés
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés