Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dotkom

Hírchipegtő

Szavazz a legjobb netes kereskedőre!
Idén harmadik alkalommal hirdették meg Az év internetes kereskedője díjat, amelyet a www.

evker.hu oldalon kezdődő közönségszavazás és a szakmai zsűri véleménye alapján legjobbnak ítélt internetes kereskedő nyerhet meg. Az Inter-Európa Bank, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, valamint a Kirowski által közösen alapított címet a nyertes egy éven keresztül használhatja, nyereménye pedig egy, a támogatók által biztosított médiafelületekből álló online kampány. A versenyben bárki részt vehet, aki online-kereskedelmi tevékenységet folytat, és az internetezők szavazatukkal támogatják. Az alapítók célja, hogy a hazai internetes kereskedelmet támogassák és szélesebb körben népszerűsítsék.

Titokban frissített a MicrosoftLevelezőlistákon többen számoltak be arról, hogy az elmúlt hetekben a Microsoft azoknak a felhasználóknak is külön értesítés nélkül frissítette a Windowsát, akik kikapcsolták az automatikus frissítés funkciót – írja a VírusBuster hírlevele az InformationWeekre hivatkozva. Bár a kiküldött állományok semmiféle kárt nem okozhattak, sőt elengedhetetlenül szükségesek voltak a Windows Update működéséhez, szakértők arra figyelmeztetnek: az effajta “csöndes” frissítés megrendítheti a felhasználók bizalmát, s ronthatja a Microsoft megítélését. Mint a Microsoftnál kifejtették, erre azért volt szükség, mert aktualizálás nélkül a Windows Update nem működik megfelelően, nem ismeri fel, mikor áll új frissítés rendelkezésre. Nemcsak ügyfeleink elvárásainak nem tudnánk megfelelni, hanem ráadásul hamis biztonságérzetet keltenénk a felhasználókban – írta a Windows Update-csoport blogjában Nate Clinton programmenedzser. Hozzátette: a felhasználók biztonságban éreznék magukat, pedig sem frissítések nem települnének, sem a frissítésekről szóló értesítéseket nem kapnák meg.

Ami eddig elképzelhetetlen volt: windowsos SUN szerverek jönnek A Microsoft és a Sun Microsystems bejelentette, hogy új megállapodásuk értelmében a Sun csatlakozik a Windows Server operációs rendszerekhez hardvereszközt gyártó OEM-partnerek táborához. A megállapodás szerint emellett a Sun és a Microsoft a jövőben szorosabbra fűzi együttműködését annak érdekében, hogy a Windows Server minél szélesebb körben üzemeltethető legyen a Sun 64 bites rendszerein. Az együttműködés kiterjed a Windows platform tesztelésére és ellenőrzésére a Sun rendszerein, valamint arra, hogy a Sun Solaris elnevezésű unixalapú operációs rendszere megfelelően fusson a Microsoft virtualizációs technológiáin, a Windows Server pedig teljesen kompatibilis legyen a Sun virtualizációs megoldásaival. A két cég bővíti az együttműködését az iptv terén is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés