Connect with us

technokrata

Letölthető javítócsomag Office 2003-hoz

Dotkom

Letölthető javítócsomag Office 2003-hoz

Időt spóroló, de adatszivárgásra lehetőséget adó funkciót tiltott le a Microsoft szoftverében.

A minap jelentette meg a redmondi fejlesztőóriás legújabb javítócsomagját, melyet az Office 2003-hoz készített (letöltés itt). A közel 120 MB méretű pakk egyik érdekessége, hogy az úgynevezett „fast save” funkciót megszünteti a szövegszerkesztőben. Amint azt talán sok, Wordöt használó számára ismeretes, a szoftver minden egyes, a dokumentum módosítását követő mentésnél csupán a módosításokat menti el – egy nagyobb méretű file-nál ez már érezhető időmegtakarítást jelent.

„A Fast Save funkció felgyorsította a dokumentum-mentési eljárást, csupán a változások mentésével, a rögzített dokumentum metaadatokat tartalmazhat, például megjegyzések, törölt szövegek, korábbi változatok stb. A Fast Save letiltásával lehet csak arról meggyőződni, hogy a bizalmas adatok védettek lesznek a nem kívánt hozzáférésekkel szemben.” – olvasható a Microsoft website-ján.

Természetesen nem ez az egyetlen változás, amit a javítócsomag az Office 2003-at használók életébe hoz. Számos javítás és biztonsági frissítés foglaltatik az SP3-ban; valamint gördülékenyebbé teszi a munkát Windows Vista és Internet Explorer 7 környezetekben. Ugyanakkor ez volt az utolsó nagy frissítés – a Microsoft innentől kezdve inkább a szép eladási adatokat produkáló Office 2007 polírozására fordítja erejét.

A Microsoft Office 2003 SP3 letölthető gyors Download szerverünkről.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin