Connect with us

Lightscribe CD-írós notebookok

Dotkom

Lightscribe CD-írós notebookok

A HP elsőként dobta piacra Lightscribe CD-íróval felszerelt notebookjait, mely a Lightscribe technológiának köszönhetően alkalmat ad a CD lemezek felületének szabad kialakítására.

Amióta feltalálták az írásra alkalmas CD-t, azóta okoz fejtörést, hogy hogyan lehet a legegyszerűbben, a leghatékonyabban és nem utolsó sorban a legszebben nevesíteni adathordozóinkat. Sokáig csak a borítókba tűzött cetlik, az alkoholos filctoll, majd az előre megírt etikettek, végül pedig a házilag is nyomtatható CD-re ragasztható matricák nyújtottak segítséget. A LightScribe technológiának köszönhetően azonban most úgy nevesíthetjük CD-inket, hogy nem kell attól félnünk, hogy a szöveg lekopik, vagy hogy a matrica felpúposodik. A felirat, kép gyári minőségben kerül a CD-kre, a kreativitás teljes szabadságát nyújtva.

Az egyedülálló technikának köszönhetően a notebookban egy meghajtó végzi a CD lemez írását és a felület égetését is. A LightScribe lemezekbe azonosító jel van beégetve, ezáltal az adathordozó azonosítható akár a lemez, akár a címke oldaláról. A rendszer beállítható úgy is, hogy csak a speciális lemezre írjon adatot vagy címkét.

A LightScribe rendszer segítségével lehetőség van logok és sablonok körkörös vagy vízszintes címkézésére, ezzel az előre elkészített alkotások rugalmas alkalmazását teszi lehetővé.

A meghajtó maga bár kicsi és kompakt, kis méretével, egyben nyomtatóként is funkcionál, így használatával szükségetlenné válik egy másik nyomtató alkalmazása.

Az egyedi technológia másik nagy előnye, hogy a címkézés nem igényel tintát vagy festékpatront, ezáltal nincs szükség utánrendelésre és raktározásra, valamint nincs üzemkiesés sem a tinta kifogyása miatt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő