Connect with us

Elismerés a McAfee Anti-Spyware Enterprise-nak

Dotkom

Elismerés a McAfee Anti-Spyware Enterprise-nak

A McAfee Anti-Spyware Enterprise alkalmazása elnyerte a West Coast Labs Checkmark tanúsítványát kémszoftver ellenes védelem kategóriában. A McAfee alkalmazása a minták 100%-át észlelte a tesztelés során, így megfelelt a szigorú teszt követelményeinek.

A McAfee Anti-Spyware Enterprise pásztáz és blokkol, hogy azonosítsa, megakadályozza, vagy biztonságosan eltávolítsa a nem kívánt programokat (PUP-ok), mint például a kémszoftvereket, adware-eket, key-loggereket, cookie-kat, remote-control programokat, beleértve a Windows rendszerleíró adatbázisát is, és minden más területeket, ahol a nem kívánt programok töredékeket hagyhatnak hátra. A Checkmark Kémsoftware Tanúsítvány megerősíti a végső felhasználót afelől, hogy a McAfee Anti-Spyware Enterprise megfelel a szabványoknak, és hatékonyan blokkolja a kémszoftvereket.

„Ma már számos kémszoftver ellenes applikáció közül lehet választani, ezért fontos, hogy legyen egy olyan technikai szabvány, amely segíti a végső felhasználót a biztonságos és megbízható alkalmazások kiválasztásában” – mondta Jon Stearn, a West Coast Labs műszaki igazgatója. „A McAfee terméke eredményesen blokkolta a Laboratórium próba sorozat kémszoftvereinek 100%-át, amely számos valódi program mintát is tartalmaz.”

„A McAfee az Amerikában, Európában és Ázsiában is standardnak számító Checkmark Tanúsítványt választotta annak igazolására, amit elért”– mondta Steve Crutchfield, termékmarketing-igazgató. „A West Coast Labs által közzétett magas szabványoknak való megfelelés által a McAfee ügyfelei szerte a világon ellenőrizni tudják, hogy a megoldás elérte a megbízható teljesítési szintet – biztosítva őket arról, hogy védve vannak a nem kívánt programoktól, amelyek megkísérlik a rendszereikbe való behatolást.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő