Connect with us

Hirdetés

technokrata

Alcatel: DSL fejlesztés Kínában

Dotkom

Alcatel: DSL fejlesztés Kínában

A China Telecom az Alcatelt választotta 1,3 millió DSL vonalának kiépítéséhez Kínában.

Az Alcatel bejelentette megállapodását a China Telecommal, miszerint kiépít a vezető kínai távközlési szolgáltató számára 1,3 millió DSL vonalat az ország déli részén. Ez a mennyiség 40 százaléka a teljes beruházásnak. A tendert az Alcatel kínai vállalata, az Alcatel Shanghai Bell nyerte.

A francia vállalat a China Telecom leányvállalatait az Alcatel 7300 Advanced Services Access Manager (ASAM) eszközzel látja el Dél-Kína 15 tartományában és helyhatóságában, mint például Sanghaj, Zhejiang, Fujian, Guangdong és Guangxi, amely azt mutatja, hogy a térségben jókora az igény a nagy sebességű Internet-szolgáltatásra olyan magas színvonalú szélessávú alkalmazásokhoz, mint az IP TV. A 7300 ASAM rendelkezik azzal a képességgel, hogy telepíthető szabványos ATM vagy IP DSLAM eszközként is.

2004. szeptemberében fejeződik be a projekt, mellyel a China Telecom kiemelkedően megnöveli hálózati kapacitását ahhoz, hogy új multimédia szolgáltatásokat kínáljon ügyfeleinek, mint a „video streaming”, „broadcast video”, „video on demand” vagy az online játék.

A CNNIC (China Internet Network Information Center) szerint Kína a világ egyik leggyorsabban növekvő szélessávú piaca 17 millió felhasználóval (2004. júniusi adat). A kínai szélessávú felhasználók 80 százaléka használ jelenleg DSL-t.

A távközlési iparág-elemző Dell´Oro Group az Alcatelt tartja a világ, valamint az ázsiai térség vezető DSL-szállítójának 37,7 százalékos kumulatív piaci részesedésével.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés