Connect with us

Ismét Virus Bulletin 100% Award a Virusbusternek

Dotkom

Ismét Virus Bulletin 100% Award a Virusbusternek

A Virusbuster tizedik alkalommal szerezte meg a Virus Bulletin 100% Awardot.

A Virus Bulletin független angol szaklap tesztjén, melyet Novell NetWare platformon végeztek, a Virusbuster ismét megszerezte a Virus Bulletin 100% Awardot, mivel 100%-os vírusfelismerési arányt ért el Virusbuster for Novell NetWare termékével. A termék a VirusBuster platform független víruskereső motorját használja, mely az összes Virusbuster termékben megtalálható, illetve amelyet más antivírus gyártók is használnak megoldásaikban. A szoftver egyébként már tizedik alkalommal szerezte meg a minősítést.

A Virusbuster for Novell NetWare az adatok, rendszerek és ezáltal a munka folyamatos védelmét biztosítja a szerverek nagyobb adatforgalmára optimalizálva. A könnyen kezelhető, hagyományos NetWare alapú felhasználói felület, az egyszerűen áttekinthető és módosítható beállítások, valamint a gyakori frissítések biztosítják, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal, könnyen és átláthatóan működjön a NetWare szerver védelme.

A Virusbuster for Novell NetWare biztosítja NetWare szerver, és ezáltal a hozzá kapcsolódó munkaállomások másodlagos védelmét. A különálló védelmi területek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a szerver háttértárait, vagy azok egyes részeit különálló védelmi egységekként kezelje a felhasználó, egyedi beállításokkal, így minden terület a feladatához legjobban megfelelő védelmi szintet élvezi. Az intelligens file-védelem egyrészt megtiltja a hozzáférést a már fertőzött állományokhoz, másrészt kiterjesztett állományvédelmet biztosít, azaz a megadott állománytípusok írása tiltható.

A Virus Bulletin 100% Award

A Virus Bulletin 100% Award-ot azok a vírusvédelmi termékek kapják meg, melyek felismerik az összes vadon terjedő vírust, és nem okoznak vakriasztást tiszta file-okon történő kereséskor.A Virus Bulletin tesztjei a biztonságtechnikai iparágon belül igen nagy elismerésnek örvendenek. A tesztek elsősorban a felismerési arányra és a keresési sebességre koncentrálnak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom