Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Intel globális konferenciasorozatot szervez viszonteladóknak és rendszerintegrátoroknak

Dotkom

Az Intel globális konferenciasorozatot szervez viszonteladóknak és rendszerintegrátoroknak

A konferenciákon 51 EMEA-régióbeli ország 20.000 integrátora vesz részt.

Az Intel bejelentése szerint október és december között kerül sor a viszonteladók és rendszerintegrátorok számára szervezett 2003-as őszi Intel viszonteladói konferenciákra (Intel Channel Conference, ICC). Az ismeretszerzési és kapcsolatépítési lehetőségeket nyújtó, kiállításokkal tarkított rendezvénysorozat az Intel viszonteladói programjainak 20.000 európai résztvevőjét veszi célba. Globális szinten a program mintegy 60.000 integrátorhoz jut el az év végéig. A budapesti ICC konferenciára 2003. október 30-án kerül sor.

Az Intel termékintegrátor és rendszerépítő partnerek tulajdonosainak, vezetőinek és műszaki munkatársainak szervezett viszonteladói konferenciák naprakész ismereteket biztosítanak az ágazat aktuális helyzetéről, valamint ismertetik az Intel asztali, mobil, hálózati és szerverpiacokat érintő fejlesztési ütemterveinek, stratégiáinak és technológiáinak részleteit. Az idei ősz rendezvényeinek szlogenje: Expand your capabilities, extend your boundaries! (Fejlessze képességeit és bővítse ki lehetőségeit!).

A viszonteladói konferenciák a mobil piac kínálta lehetőségek hasznosításában is segítséget kívánnak nyújtani az Intel partnerei számára. A résztvevők külön szemináriumokon sajátíthatják el a vezeték nélküli megoldások értékesítésének fogásait, és workshop-megbeszéléseken tájékozódhatnak az Intel Centrino mobil technológiára épülő biztonságos megoldások fejlesztésének módszereiről.

Az Intel viszonteladói programjai
Az Intel viszonteladói programjai az Intel-termékek integrálásában, szervizelésében és értékesítésében nyújtanak segítséget a viszonteladók és a rendszerépítők számára. A részvevők többek között műszaki támogatáshoz, bemutató termékekhez, fejlesztési marketingalap-támogatáshoz, viszonteladói kedvezményhez és interaktív marketingeszközökhöz juthatnak hozzá. Az Intel viszonteladói programjaiban több mint 120.000 vállalat vesz részt világszerte.

Az Intel Premier Provider Program
Az Intel Premier Provider program tömöríti az Intel legjobb viszonteladóit. A program résztvevői kiemelt kapcsolatban állnak az Intellel, és ezáltal komoly előnyre tehetnek szert az éles piaci versenyben.

Az Intel termékintegrátori programja
Az Intel Product Integrator program az IA platformra épülő minőségi kliens- és szerverrendszerek megépítéséhez szükséges elemeket kívánja biztosítani az Intel viszonteladói számára. A program keretében nyújtott termékek, információk, oktatás és támogatás célja a legújabb Intel-technológiára épülő színvonalas rendszerek fejlesztésének ösztönzése.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés