Connect with us

Az Intel globális konferenciasorozatot szervez viszonteladóknak és rendszerintegrátoroknak

Dotkom

Az Intel globális konferenciasorozatot szervez viszonteladóknak és rendszerintegrátoroknak

A konferenciákon 51 EMEA-régióbeli ország 20.000 integrátora vesz részt.

Az Intel bejelentése szerint október és december között kerül sor a viszonteladók és rendszerintegrátorok számára szervezett 2003-as őszi Intel viszonteladói konferenciákra (Intel Channel Conference, ICC). Az ismeretszerzési és kapcsolatépítési lehetőségeket nyújtó, kiállításokkal tarkított rendezvénysorozat az Intel viszonteladói programjainak 20.000 európai résztvevőjét veszi célba. Globális szinten a program mintegy 60.000 integrátorhoz jut el az év végéig. A budapesti ICC konferenciára 2003. október 30-án kerül sor.

Az Intel termékintegrátor és rendszerépítő partnerek tulajdonosainak, vezetőinek és műszaki munkatársainak szervezett viszonteladói konferenciák naprakész ismereteket biztosítanak az ágazat aktuális helyzetéről, valamint ismertetik az Intel asztali, mobil, hálózati és szerverpiacokat érintő fejlesztési ütemterveinek, stratégiáinak és technológiáinak részleteit. Az idei ősz rendezvényeinek szlogenje: Expand your capabilities, extend your boundaries! (Fejlessze képességeit és bővítse ki lehetőségeit!).

A viszonteladói konferenciák a mobil piac kínálta lehetőségek hasznosításában is segítséget kívánnak nyújtani az Intel partnerei számára. A résztvevők külön szemináriumokon sajátíthatják el a vezeték nélküli megoldások értékesítésének fogásait, és workshop-megbeszéléseken tájékozódhatnak az Intel Centrino mobil technológiára épülő biztonságos megoldások fejlesztésének módszereiről.

Az Intel viszonteladói programjai
Az Intel viszonteladói programjai az Intel-termékek integrálásában, szervizelésében és értékesítésében nyújtanak segítséget a viszonteladók és a rendszerépítők számára. A részvevők többek között műszaki támogatáshoz, bemutató termékekhez, fejlesztési marketingalap-támogatáshoz, viszonteladói kedvezményhez és interaktív marketingeszközökhöz juthatnak hozzá. Az Intel viszonteladói programjaiban több mint 120.000 vállalat vesz részt világszerte.

Az Intel Premier Provider Program
Az Intel Premier Provider program tömöríti az Intel legjobb viszonteladóit. A program résztvevői kiemelt kapcsolatban állnak az Intellel, és ezáltal komoly előnyre tehetnek szert az éles piaci versenyben.

Az Intel termékintegrátori programja
Az Intel Product Integrator program az IA platformra épülő minőségi kliens- és szerverrendszerek megépítéséhez szükséges elemeket kívánja biztosítani az Intel viszonteladói számára. A program keretében nyújtott termékek, információk, oktatás és támogatás célja a legújabb Intel-technológiára épülő színvonalas rendszerek fejlesztésének ösztönzése.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő