Connect with us

Hirdetés

technokrata

2002 legjobb notebookjai

Dotkom

2002 legjobb notebookjai

Az Intel ismertette a 2002-es Intel Innovative PC díjak nyerteseit, melyekben több kategória is jutott a noteszgépek számára.

Az Intel Innovative PC díj a kategóriájában legjobb innovációt ismeri el az Intel Pentium 4, Mobile Intel Pentium 4-M és Mobile Intel Pentium III-M processzorokra épülő fogyasztói és üzleti asztali gépek, illetve mobil PC-k világában – idén minden eddiginél nagyobb volt a mezőny.

Az Intel 2002 őszi Fejlesztői Fórumán (IDF-en) Louis Burns, az Intel Desktop Platforms csoportjának alelnöke és egyik igazgatója, az alábbi rendszereket tüntette ki az Innovative PC díjjal: Acer TravelMate 100 (a Slate/Tablet mobil PC kategóriában), IBM ThinkPad X30 (mini notebook mobil PC kategóriában), Panasonic CF-R1 Let´s Note Light (sub-notebook mobil PC kategóriában), Toshiba Portege 4010 (vékony és könnyű mobil PC kategóriában) és Samsung Sens P10 (teljes méretű notebook mobil PC kategóriában).

Az Intel PC Ease of Use (egyszerű PC-használat) nevű
kezdeményezésének részeként az első Innovative PC-díjakat az 1999. őszi IDF-en osztotta ki a cég, az üzembehelyezést, használhatóságot, bővíthetőséget és karbantartást javító PC-terveket jutalmazva. Az iparággal és a globális PC-gyártókkal együttműködve az Intel kiterjesztette a díjat, és most már az egyszerű használat mellett magában foglalja az innovatív kivitelt, az új funkciókat és 5 különféle mobil alkategóriát is.

Az Innovative PC-díjakat először az 1999. őszi IDF-en osztotta ki a cég, amelyek azóta világméretű elismertségre tettek szert. Az Intel Ease of Use kezdeményezésének keretében a PC iparág számos más gyártójával működik együtt azon, hogy a mobil, üzleti és fogyasztói PC-k használatát egyszerűbbé tegye az emberek számára. Az Innovative PC díjak a kiemelkedő, a PC-k üzembehelyezését, használhatóságát, bővíthetőségét és karbantartását mérhetően javító modelleket jutalmazzák.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés