Connect with us

Hirdetés

technokrata

AOL: csökkentett várakozások

Dotkom

AOL: csökkentett várakozások

A világ és Amerika első számú médiavállalata az AOL-Time Warner csökkentette internetes divíziójának, az America Online-nak (AOL) 2002-es előrejelzéseit.

A világ legnagyobb médiavállalata az AOL-Time Warner csökkentette internetes divíziójának, az America Online-nak (AOL) 2002-es előrejelzéseit. A társaság bejelentése szerint pénzforgalmi eredményei nem romlanak az idén, de a vezetés további gyengülésre számít az online reklámbevételek terén a hirdetési piac nyomottsága miatt.

A menedzsment jelenlegi várakozásai szerint az AOL 2002-es reklámbevételei 1,7 milliárd USD körül alakulnak, azonban nem elképzelhetetlen az sem, hogy ez akár 5%-kal is kevesebb lehet.

A vállalat pénzforgalmi eredménye (EBITDA) a korábban megadott növekedési sáv – 5-9 százalék – közül az alsó értékhez lesz majd közelebb – az üzletág idei éves EBITDA-ja 1,7 és 1,8 milliárd dollár közé esik. Üzleti évének harmadik negyedében elmaradva a Wall Street elemzőinek 10 milliárd feletti prognózisától, a teljes bevétel 9,3 milliárd dollár lett.

Még pénteken a nyitás előtti kereskedésben 4%-os csökkenést mutattak a részvények a több mint 8%-os emelkedés után, s továbbra sem kizárt egy jelentős zuhanás sem.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés