Connect with us
Hirdetés

technokrata

5 milliárd dolláros globális hálózatával átrajzolja a könyvvizsgálati-tanácsadási iparág élvonalát a Forvis Mazars

E-gazdaság

5 milliárd dolláros globális hálózatával átrajzolja a könyvvizsgálati-tanácsadási iparág élvonalát a Forvis Mazars

5 milliárd dolláros globális hálózatával átrajzolja a könyvvizsgálati-tanácsadási iparág élvonalát a Forvis Mazars

A hálózat évtizedek óta a legnagyobb új belépő a globális iparági rangsorban

A Mazars, a világ egyik vezető nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó vállalatcsoportja, valamint a FORVIS, az Egyesült Államok nyolcadik legnagyobb könyvvizsgáló és tanácsadó cége a mai napon hivatalosan útjára indítja új globális hálózatát.

A Forvis Mazars 4,7 milliárd eurós árbevételével évtizedek óta a legnagyobb új belépő lesz a globális szolgáltatók top 10-es rangsorában. A piacon egyedülálló, két cégből álló hálózati modell világszerte biztosítja az ügyfeleik támogatásához szükséges rugalmasságot, kapacitást és lefedettséget.

A Forvis Mazars egy egységes márkanév alatt működő globális hálózat, amelynek két tagja van: az Egyesült Államokban működő Forvis Mazars, LLP, valamint a világ több mint 100 országában jelen lévő nemzetközi integrált partnerség, a Forvis Mazars Group SC. Mintegy 4,7 milliárd eurós (5 milliárd dolláros) árbevételével a Forvis Mazars új szereplő lesz a legnagyobb globális hálózatok piacán.

„Kivételesen izgalmas időszak ez ügyfeleink, iparágunk és munkatársaink számára egyaránt – fogalmazott Hervé Hélias, a Forvis Mazars Group, SC (korábban Mazars Group) igazgatótanácsának elnöke. Ezzel a piacon egyedülálló modellel mind globálisan, mind az Egyesült Államokban a tíz legnagyobb szolgáltató közé tartozunk majd. A két vállalat együttműködése 20 éves múltra tekint vissza; egyformán elkötelezettek vagyunk a kiemelkedő ügyfélélmény biztosítása mellett. A globális hálózat létrehozása lehetőséget teremt arra, hogy a világ minden pontján a legjobbat nyújtsuk egységes márkanév alatt. Ügyfeleink világszerte magas színvonalú, széles körű szolgáltatásokat kapnak, mi pedig továbbra is rugalmasan alkalmazkodunk egyedi igényeikhez. A két vállalat együttműködése tovább erősíti az ügyfélkiszolgálás színvonalát, és az iparági lehetőségek kiaknázásával a helyi igények támogatására tudunk fókuszálni a jövőben.”

A hálózatot alkotó két vállalat tulajdonosi struktúrája változatlan marad, irányításában helyet kap egy új globális hálózati vezetőtestület, amely a zökkenőmentes együttműködésért és szolgáltatásnyújtásért lesz felelős.

  • Hervé Hélias lesz ennek a globális hálózat igazgatótanácsnak az első elnöke. Hélias továbbra is ellátja a Forvis Mazars Group, SC (korábban Mazars Group) igazgatótanácsának elnöki tisztét. Matt Snow, a Forvis Mazars, LLP (korábban FORVIS, LLP) elnöke lesz a globális hálózat igazgatótanács alelnöke.
  • Az Egyesült Államokban Tom Watson továbbra is a Forvis Mazars, LLP (korábban FORVIS, LLP) vezérigazgatója marad, és a hálózat igazgatótanácsában is helyet kap.
  • A testület további tagjai lesznek: Rob Pruitt, Fran Randall és Tim York a Forvis Mazars, LLP részéről; David Chaudat, Pascal Jauffret, Véronique Ryckaert és Phil Verity pedig a Forvis Mazars Grouptól.

„Figyelünk az ügyfeleinkre, felismerjük az előttük álló kihívásokat, és páratlan ügyfélélményt nyújtunk minden tevékenységünk során, erre épül a Forvis Mazars – hangsúlyozta Tom Watson, a Forvis Mazars, LLP (korábban FORVIS, LLP) vezérigazgatója. Az új hálózat új lehetőségeket nyit meg ügyfeleink és munkatársaink számára, akik biztosak lehetnek abban, hogy a hosszú távú sikereik érdekében hozzuk meg döntéseinket.”


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés