Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Xerox Phaser 6250 kategóriájában a leggyorsabb lézernyomtató

Laptop

A Xerox Phaser 6250 kategóriájában a leggyorsabb lézernyomtató

A Xerox bemutatta a Xerox Phaser 6250 tandem technológiával működő színes lézernyomtatót, mely kategóriájában a leggyorsabb hálózati színes nyomtató.

A Xerox Phaser 6250 berendezés 24 színes és fekete-fehér oldalt nyomtat percenként, így a sebességet tekintve kategóriájában piacvezető. Az új printer bevezetésével a Xerox megkönnyíti a munkavégzést az irodák számára, egyúttal komoly versenyelőnyre tesz szert a nyomtatási piacon.

˝A Xerox büszke arra, hogy termékei a piacon egyre komolyabb sebességet és teljesítményt képviselnek˝ – mondta Halász Árpád, a Xerox Magyarország Kft. Office üzletágának termékmenedzsere. ˝A Phaser 6250 nyomtató megjelenésének köszönhetően, reményeink szerint egyre több irodai munkacsoport választja majd a színes nyomtatási technológiát˝.

A Phaser 6250 egy 700 MHz-es processzort tartalmaz, ami ebben a kategóriában a leggyorsabb, növeli az átlagsebességet és csökkenti a várakozási időt. A Phaser 6250 sebessége több mint 50 százalékkal haladja meg a hasonló árfekvésű modellek sebességét, amelyhez a Xerox további RAM memória bővítési lehetőséget biztosít. A 2.400 dpi-s felbontás névleges sebességnél érvényesül. Minden hálózati konfigurációnál fotó üzemmódban is garantált a 24 lap/perc sebesség. Így a felhasználók az irodán belül is képesek fotóminőségű nyomatokat előállítani.

A Phaser 6250 használata közepes és nagy munkacsoportok számára ideális. Öt különböző konfigurációban áll rendelkezésre, így a felhasználók a munkacsoport szükségleteihez legjobban igazodó funkciókat választhatják. Az új DT konfiguráció jellemzőihez tartozik a maximális memóriakapacitás (512MB), az automatikus kétoldalas nyomtatás és az 500 lapos papírtálca.

Mint a Xerox minden hálózati nyomtatóját, a Phaser 6250-t is könnyű telepíteni és tartalmaz fejlett webalapú nyomtatókezelési eszközöket – ilyen a CentreWare Web 3.0, a PhaserSMART, valamint a PrintingScout továbbfejlesztett változata, mindezzel felhívva a felhasználó figyelmét a nyomtatás során felmerülő lehetséges problémákra és instrukciókat adva azok megoldására. A TekColor dinamikus színkorrekció és automatikus színbeállítás biztosítja, hogy a felhasználó már az első nyomaton a kívánt minőséget kapja.

A Phaser 6250 egyéves helyszíni szervizgaranciával Magyarországon 2003 októberének második felétől érhető el a Xerox értékesítési partnerein keresztül.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés