Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Huawei is ráerősít tablet ügyileg: Nézzük, milyen az M5 Lite, illetve a vadonatúj T5

Tablet

A Huawei is ráerősít tablet ügyileg: Nézzük, milyen az M5 Lite, illetve a vadonatúj T5

A Huawei is ráerősít tablet ügyileg: Nézzük, milyen az M5 Lite, illetve a vadonatúj T5

Nem csak a filmőrültek kedvence lesz az új MediaPad M5 Lite és a MediaPad T5

Bemuttata két új tabletjét a Huawei. A gyártó a MediaPad M5 Lite és a MediaPad T5 esetében is gondoskodott a kiváló audió-vizuális élményről. A táblagépek Full HD kijelzőt kaptak, a tűpontos sztereó hangzásért pedig az M5 Liteban ezúttal is a Harman Kardon hangszórók felelnek. A Huawei minden eddiginél jobban ügyelt a gyermekek biztonságára: az úgynevezett „Gyerek Sarok” beállításnak köszönhetően a legkisebbek is veszélyes tartalmaktól mentesen élvezhetik a MediaPad T5 vagy a MediaPad M5 Lite szórakoztató funkcióit, utóbbi pedig a könnyebb kezelhetőség érdekében egy M-Pen lite okostolllat is kapott. A két készülék augusztus közepétől elérhető a magyar boltok polcain is.

maxresdefault

Miközben az IDC augusztusi jelentése szerint a globális tabletpiac csökkent az idei év második negyedévében, a Huawei növelni tudta eladásait. A vállalat 3,4 millió darab táblagépet szállított le az előző negyedévben, ezzel 7,7 százalékkal – a piaci szereplők közül a legnagyobb arányban – növelte eladásait, piacrésze pedig 8,2-ről 10,3 százalékra nőtt globálisan. Ennek is köszönhető, hogy a gyártó az idén tavasszal bemutatott Huawei MediaPad M5 után most két újabb táblagépet jelentett be.

A látvány magáért beszél

A Huawei legújabb táblagépei, a MediaPad M5 Lite és a MediaPad T5 élen járnak, ha a szórakoztatásról van szó. A Full HD 1920×1200 pixeles felbontás élethű, részletgazdag képi megjelenítést garantál anélkül, hogy próbára tenné a felhasználó szemét. A MediaPad M5 Lite esetében az úgynevezett ClariVu 5.0 technológia intelligens algoritmusai a körülményeknek és az emberi szem igényeinek megfelelően automatikusan állítják be a színek hőmérsékletét, a kontrasztokat legyen szó statikus vagy mozgóképes tartalmakról egyaránt. A táblagépek 10,1 hüvelykes képernyőjén tökéletes képi minőségben futnak a legnagyobb grafikai igényű játékok és a 1080p felbontású videók is a gamerek és filmőrültek legnagyobb örömére.

3D hangzás, mint a moziban

A MediaPad M5 Lite és a MediaPad T5 egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága az kiváló sztereó hangzás. A Huawei ebben az esetben sem bízta a véletlenre, hiszen újfent a világhírű Harman Kardonnal közösen alkotta meg az M5 Lite kivételes audió élményt nyújtó hangszóróit, melyekből a készülék mindjárt négyet kapott. A tabletekben beépített magas minőségű hangerő-szabályozó rendszer található, melynek segítségével a készülékből kiáramló hang tisztább, intenzitása magasabb a környezeti zajhatásoknak megfelelően. A MediaPad M5 esetében a Huawei Histen 5.0 technológiája a mozikban megszokott 3D hangzást biztosít így a felhasználó könnyen úgy érezheti, az események közepébe csöppent, mikor egy zenei videóklippet vagy a kedvenc filmjét játssza le a készülékén.

A MediaPad M5 Lite kezelését megkönnyíti az úgynevezett M-Pen lite is, amelynek használatával a tablet kijelzőjének magas nyomásérzékenysége miatt egy egyszerű mozdulattal előhívhatók a felhasználó emailjei és kedvenc alkalmazásai is.

Figyelemreméltó teljesítmény

A Huawei mindkét táblagépe a legújabb Android 8.0 operációs rendszerrel rendelkezik. A gyártó intelligens fájlmegosztó funkcióval is ellátta készülékeit, melynek köszönhetően azok nemcsak a Huawei okostelefonjaihoz, de Windows és Mac típusú számítógépekhez is a másodperc tört része alatt képesek csatlakozni és biztosítani a zavartalan adatátvitelt. Az állandó csúcsteljesítményért a készülékek hosszú élettartamú akkumulátora felel, amely a Huawei M5 Lite esetében a gyorstöltési technológia biztosítja az eszköz folyamatos használatát. A MediaPad T5 5,100 mAh, míg a MediaPad M5 Lite 7,500 mAh teljesítményű akkumulátorral rendelkezik. A nagy erő pehelykönnyű, elegáns dizájnnal párosul, amely könnyen kezelhetővé teszi a táblagépeket még a család legkisebb tagjai számára is.

Gyerekbarát, szemkímélő megoldások

A Huawei nem feledkezett meg a tabletpiac legifjabb felhasználói csoportjáról sem. Az úgynevezett „Gyerek Sarok” funkciónak köszönhetően a főleg szórakoztatást szolgáló MediaPad T5 és az elsősorban üzleti felhasználásra szánt M5 Lite a szülők a megfelelő beállításokat alkalmazva megszűrhetik a gyermekük számára elérhető tartalmakat és időkorlátot is használhatnak, ezzel szabályozva a játékokra és videó lejátszásokra szánt időt. A MediaPad T5 5 lépcsős szemkímélő beállításokkal is rendelkezik. A táblagépek érzékelik, ha a gyerekek testhelyzete megváltozik és automatikusan ki is kapcsolhatnak, ha a kicsik lefekvés után próbálják használni őket. A MediaPad M5 Lite és T5 a környezeti fényviszonyoknak megfelelően automatikusan állítja a kijelző fényerejét és megóvja a felhasználók szemét a káros kék fénysugaraktól is.

Ár és elérhetőség:

A Huawei MediaPad M5 Lite két típusa elegáns ezüstszürke színben bruttó 109.990 Ft-os és 119.990, míg a MediaPad T5 két verziója pezsgőarany és klasszikus fekete színekben, bruttó 74.990 Ft-os és 84.990 Ft-os Ft-os fogyasztói áron kaphatók a hazai kiskereskedelmi partnerek és szolgáltatók kínálatában.

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés