Connect with us

technokrata

Az új generációs robotporszívót a munkahelyünkről is irányíthatjuk

maxresdefault

Smart home

Az új generációs robotporszívót a munkahelyünkről is irányíthatjuk

Az új generációs robotporszívót a munkahelyünkről is irányíthatjuk

Mármint, ha nem otthonról dolgozunk, akkor is!

Az Electrolux a berlini IFA-n mutatja be új robotporszívóját, amely egyedülálló technológiájával és kialakításával új szintre emeli a takarítást. A terméket idén vezetik be az európai és ázsiai piacokra, Magyarországon jövő tavasszal jelenik meg a készülék.

Az Electrolux új robotporszívójával bővül a távolról irányítható termékek sora, a készüléket ugyanis egy mobilalkalmazáson keresztül tudjuk kontrollálni. Az applikáció lehetővé teszi a porszívózás idejének beállítását, valamint információt ad arról, hogy hol tart éppen a takarítás. Az innovatív Electrolux 3D Vision™ technológia segítségével a készülék pontosan feltérképezi a szobát, hogy elkerülje az akadályokat. Három dimenzióban – a padló szintjén, a padló felett és az élek mentén – vizsgálja az akadályokat, majd eldönti, melyik a legjobb tisztítási útvonal. Az erős szívóteljesítmény, a háromszögletű kialakítás, valamint egy külső kefe együttesen dolgoznak azon, hogy a porszívó a legkisebb sarkokat is hatékonyan elérje és megtisztítsa.

electrolux_robotic_vacuum_cleaner_1

„Nagyon büszkék vagyunk erre a termékre, amivel szerintünk a robotporszívók kategóriája a vásárlók nagyobb tömegei számára elérhetővé válik majd. Ez már nem pusztán egy olyan termék, amit a technológiai újításokért rajongók vásárolnak, hanem egy nagy teljesítményű porszívó, ami hatékonyan takarítja ki otthonunkat, amíg távol vagyunk. A robotporszívókban óriási piaci potenciál rejlik, de az eladott porszívóknak még mindig csupán kis százalékát teszik ki. Ezen szeretnénk változtatni.”

– mondta Ola Nilsson, az Electrolux háztartási kisgépek üzletágának vezetője.

electrolux_robotic_vacuum_cleaner_2

Az Electrolux új robotporszívóját jövő tavasszal vezetik be a hazai piacon.

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle